Home / Mascara

Beste Mascara: Topkeuzes en Trends

Waarom voelt de zoektocht naar de perfecte mascara soms als een expeditie? Van volumeborstels tot waterproof wonderen, ze beloven allemaal de dramatische look die we willen. Maar wat is nu echt belangrijk bij het kiezen?

Is het het magische borsteltje dat elke wimper streelt of de geheime formule die niet uitloopt? Deze gids duikt in de wereld van mascara, werpt licht op wat echt belangrijk is en helpt je om je ogen te laten sprankelen zodat ze niet alleen worden gezien, maar ook bewonderd.

Beste Mascara – Top 8

Voor de perfecte look zijn de juiste mascara’s van essentieel belang. Ze accentueren uw ogen, verlengen uw wimpers en zorgen voor volume, zonder te klonteren of uit te lopen gedurende de dag. Uw persoonlijke stijl en behoeften bepalen de keuze voor waterdicht, verlengend of volumineus effect. Dit zijn de hoogwaardige mascara’s die uw dagelijkse make-upritueel naar een hoger niveau tillen.

Prinses Wimper Mascara

essence Lash PRINCESS false lash effect mascara, Schwarz, volumengebend, schwunggebend, definierend, verlängernd, ohne Mikroplastikpartikel, Nanopartikel frei, ohne Parfüm, 1er Pack (12ml)

Als je op zoek bent naar indrukwekkend volume en lengte voor je wimpers, dan is de Lash Princess van ESSENCE een goede optie.

Voordelen

 • Geeft wimpers extra lengte en volume
 • Vrij van parabenen, parfum, alcohol en olie
 • Dierproefvrij en vegan

Nadelen

 • Kan zonder zegel komen, wat vragen over versheid oproept
 • Mogelijk moeilijk te verwijderen
 • Sommigen kunnen de gratis verzendkosten negatief vinden

Deze mascara maakt een einde aan jouw zoektocht naar die perfecte, dramatische oogopslag zonder daarbij in te leveren op gezonde ingrediënten. Er zijn geen parabenen, parfum, alcohol of olie toegevoegd, wat een bewuste keuze voor je oogmake-up mogelijk maakt.

Volume en lengte worden feilloos bereikt dankzij de speciaal ontworpen conische vezelborstel, die jouw wimpers in één veeg een valse-wimpereffect geeft. Daarnaast ondersteunt de keuze voor Lash Princess van ESSENCE een dierproefvrije en veganistische levensstijl.

Echter, het onderwerp over het ontbreken van een zegel kan sommige gebruikers zorgen baren over de echtheid en hygiëne van het product. Hoewel het gemakkelijk aan te brengen is, zou de mascara voor sommigen lastig kunnen zijn om te verwijderen. Daarbij, bepaalde kwesties zoals onverwachte verzendkosten kunnen enige frustratie opleveren.

Lash Sensational Sky High

Maybelline New York Schwarze Wimperntusche für extrem lange Wimpern, Lash Sensational Sky High Mascara, Very Black, 7,2 ml

Als u op zoek bent naar lange en natuurlijk volumineuze wimpers, kan deze mascara goed bij u passen.

Voordelen

 • Verlengt de wimpers zichtbaar zonder ze te verzwaren
 • Flexibel borsteltje bereikt zelfs de kleinste wimpers
 • Bevat bamboe-extract voor een versterkend effect

Nadelen

 • Niet waterbestendig, wat kan leiden tot uitlopen bij vocht
 • De niet-verzegelde verpakking kan als onhygiënisch worden ervaren
 • Kan branderig gevoel veroorzaken bij sommige gebruikers

De Lash Sensational Sky High mascara van Maybelline New York is ontworpen om uw wimpers ongekende lengte en volume te geven. Zijn innovatieve borsteltje en formule met bamboe-extract beloven uw wimpers te verlengen zonder deze te verzwaren, wat zorgt voor een natuurlijke, maar toch dramatische blik.

Het aanbrengen van de mascara gaat soepel dankzij het flexibele borsteltje dat elk haartje bereikt. Voor mensen met gevoelige ogen of lenzendragers is het een geruststelling dat deze mascara oftalmologisch is getest.

Houd echter in de gaten dat deze mascara niet waterbestendig is. Een regenachtige dag of emotioneel moment zou ertoe kunnen leiden dat de mascara uitloopt. Ook blijkt uit sommige reviews dat de mascara bij ontvangst niet altijd verzegeld is, wat vragen over de hygiëne kan oproepen. En voor een enkeling kan de formule een branderig gevoel veroorzaken, wat zeker iets is om rekening mee te houden.

Maybelline Falsies Lash Lift Mascara

Maybelline New York Mascara mit Falsche-Wimpern-Effekt, Falsies Lash Lift, 01 Black, 9,6 ml

Als je zoekt naar mascara die lift en volume geeft zonder er constant aan te moeten denken, is dit een sterke optie.

Voordelen

 • Creëert lange, volumineuze wimpers die de hele dag blijven zitten
 • Speciaal ontworpen borsteltje voor een eenvoudige, klontvrije applicatie
 • Geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers

Nadelen

 • Kan vlekken bij een zeer actieve levensstijl of hoge luchtvochtigheid
 • Droogtijd tussen lagen kan voor sommigen te lang zijn
 • Minder geschikt als je een voorkeur hebt voor organische ingrediënten

Maybelline’s Falsies Lash Lift Mascara biedt de beloofde salon-lift, door een combi van lengte en krul. Het krullende borsteltje helpt bij het bereiken van de wortels, waardoor je wimpers een zichtbare opkikker krijgen. Een open blik gedurende de hele dag is het resultaat, zonder veel moeite.

Hoewel de mascara langdurige resultaten biedt, is het wel belangrijk dat je tijdens het aanbrengen geen haast hebt. Hanteer het borsteltje met zorg om elk wimperhaar te bedekken zonder te klonteren. Geduld loont voor een vlekkeloze finish.

Lensdragers en mensen met gevoelige ogen kunnen vaak niet elke mascara verdragen. Gelukkig heeft Maybelline hier rekening meegehouden; de Falsies Lash Lift Mascara is oftalmologisch getest en goedgekeurd voor deze groep gebruikers. Zo bereik je een glamoureuze look, zonder irritatie of discomfort.

Maybelline Lash Sensational

Maybelline New York Mascara für Volumen und Definition, Lash Sensational, Very Black, 9,5 ml

Deze mascara biedt volume en lengte voor uw wimpers met een klontvrij en langdurig resultaat.

Voordelen

 • Bereikt zelfs de kleinste wimpers door de unieke gebogen borstel.
 • Bevat verzorgende rozenbottelolie voor een comfortabel gevoel.
 • Klontvrij resultaat en gemakkelijk opbouwbare formule.

Nadelen

 • Niet waterbestendig, wat bij regen of tranen kan doorlopen.
 • Kan voor sommige gebruikers aanvoelen als een zware formule.
 • De aanwezigheid van parfum kan voor enkelen mogelijk irritatie veroorzaken.

Maybelline Lash Sensational mascara is ontworpen om elk individueel wimperhaartje te accentueren, waardoor een volle waaier aan wimpers ontstaat. De verschillende lengtes van de borstelharen op het flexibele borsteltje zorgen ervoor dat u moeiteloos elk haartje bereikt, wat zorgt voor een open blik.

De toevoeging van verzorgende rozenbottelolie maakt dat de mascara uw wimpers niet alleen verfraait maar ook verzorgt. Dit kan een geruststellend idee zijn voor mensen die hun wimpers graag gezond houden.

Tot slot biedt Maybelline’s Lash Sensational mascara een opbouwbare formule die gemakkelijk is aan te brengen. U kunt de intensiteit van uw look naar wens verhogen, van subtiel overdag tot een meer dramatisch effect voor de avond, zonder klontjes of zwaarte op de wimpers.

L’Oréal Paris Telescopic Lift Mascara

L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara, Langanhaltendes Lifting bis zu 36 Stunden, Sichtbar mehr Wimpernlänge, Kein Verklumpen, kein Verschmieren & kein Krümeln, Telescopic Lift, Schwarz

Als je op zoek bent naar een mascara die lengte, volume en lifting belooft, is de Telescopic Lift van L’Oréal een kanshebber.

Voordelen

 • Creëert tot +5mm langere wimpers*
 • Innovatief borsteltje voor makkelijke applicatie
 • Langhoudend effect tot wel 36 uur**

Nadelen

 • Kan bij sommigen vegen aan het einde van de dag
 • Borsteltje is niet iedereen zijn smaak
 • Verwijderen vereist een effectieve make-up remover

De Telescopic Lift Mascara van L’Oréal Paris heeft een innovatief ontwerp dat gericht is op het creëren van langere en volumineuze wimpers. Het unieke borsteltje met dubbele haakjes belooft elke wimper te vangen en te liften. Samengesteld met een verzorgend ceramidencomplex, zorgt de mascara niet alleen voor een visuele boost maar ondersteunt hij ook de natuurlijke sterkte van je wimpers.

Naast de indrukwekkende belofte van een langhoudende lift tot 36 uur, is deze mascara ook nog eens vegan en geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Dit maakt het een inclusieve keuze voor een breed publiek. De zwarte kleur van Telescopic Lift is intens, wat helpt bij het creëren van een dramatische look zonder al te veel moeite.

Hoewel een gewenste eigenschap is dat de mascara niet afgeeft, melden sommige gebruikers dat ze tegen het einde van de dag te maken krijgen met vegen. Dit kan te maken hebben met de olieproductie rond de ogen of externe factoren zoals het weer. En hoewel de applicatie in algemene zin als gebruiksvriendelijk beschouwd wordt, geven sommigen de voorkeur aan een ander type borsteltje. Dit is een kwestie van persoonlijke voorkeur.

L’Oréal Volume Million Lashes

L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara schwarz, Wimperntusche für extra Volumen und Defintion, mit Wimpern-Multiplizier-System (1 x 10,7ml)

Als u op zoek bent naar een mascara die uw wimpers volume en definitie geeft zonder klontvorming, dan is deze L’Oréal Paris mascara een uitstekende keuze.

Voordelen

 • Verrijkt met verzorgende oliën voor zachtere wimpers
 • Het borstelontwerp zorgt voor een goede spreiding en een open blik
 • Geschikt voor gevoelige ogen

Nadelen

 • Kan bij meerdere laagjes wat zwaarder aanvoelen op de wimpers
 • Verpakking komt soms onverzegeld aan, wat vragen kan oproepen over de authenticiteit
 • Niet beschikbaar in alle landen, wat kan leiden tot extra verzendkosten

Volume Million Lashes van L’Oréal Paris wordt gekenmerkt door haar vermogen om de wimpers te scheiden en te liften, waardoor u een gedefinieerde look krijgt. Deze mascara bevat oliën van kamille en zwarte orchidee, ingrediënten die bekend staan om hun verzorgende eigenschappen.

Het unieke ontwerp van het borsteltje helpt om de wimpers mooi uit te spreiden en te vermeerderen, wat bijdraagt aan een open en sprekende oogopslag. De formule is vriendelijk voor de ogen en is daarmee een goede match voor mensen met gevoelige ogen.

Veel gebruikers complimenteren de zachte textuur en de bouwbare formule, wat betekent dat u zelf de intensiteit ervan kunt bepalen. Deze aanpasbaarheid is ideaal voor zowel een natuurlijke dagelijkse look als een dramatischer effect voor de avond.

Rimmel Extra Lash Mascara 3D Black

Extra 3D Lash Mascara Volume Black 8 Ml

Als u zoekt naar een mascara die volume en definitie biedt zonder klontjes, is deze Rimmel mascara wellicht een goede optie.

Voordelen

 • Geeft kortere wimpers volume
 • Maakt wimpers langer en definieert ze van wortel tot punt
 • Klontvrij effect

Nadelen

 • Kan gevoelige oogleden irriteren
 • Niet de hele dag houdbaar; kan na een paar uur afbrokkelen
 • Weinig inhoud (slechts 8 milliliters per tube)

Deze mascara belooft met zijn multidimensionale borsteltje elke wimper te pakken. Van de kleinste wimperhaartjes bij de ooghoeken tot de lange wimpers in het midden, je bent verzekerd van volume en lengte.

In een wereld waar de keuze voor een goede mascara overweldigend kan zijn, biedt Rimmel Extra Lash Mascara een simpele belofte: definiëren en volume geven aan uw wimpers zonder ongewenste klontjes.

De samenstelling van het product zorgt ervoor dat zelfs minder volle wimpers een boost krijgen. Gebruikers zoeken vaak naar een mascara die gemakkelijk aan te brengen is en waarbij je niet bang hoeft te zijn voor uitlopen of afbrokkelen gedurende de dag. Hoewel deze mascara soms kritiek krijgt dat hij na enkele uren kan afbrokkelen, is de algemene tevredenheid over het effect op de wimpers groot.

Maybelline Lash Sensational Waterproof

Maybelline New York Mascara für Volumen und Definition, Wasserfest, Lash Sensational, Very Black, 9,5 ml

Als je zoekt naar een waterproof mascara met verzorgende ingrediënten die je wimpers zichtbaar langer en voller maakt, dan is Maybelline Lash Sensational Waterproof een sterke kandidaat.

Voordelen

 • Langhoudend waterproof waardoor uitlopen bij regen geen kans krijgt
 • Bevat rozenbottelolie om de wimpers zacht en soepel te houden
 • Unieke waaiervormige borstel zorgt voor separatie en een volle look zonder klontjes

Nadelen

 • Kan na langdurig gebruik uitdrogen wat de kwaliteit vermindert
 • Intensieve reiniging vereist door sterke waterproof formule
 • Verzegelingsproblemen bij levering kunnen voorkomen, wat de versheid van het product kan beïnvloeden

De Maybelline Lash Sensational Waterproof Mascara belooft niet alleen een intense zwarte kleur, maar ook een sensationeel volume dankzij de innovatieve gebogen borstel. De verschillende lengtes van de borstelharen zijn ontworpen om elke wimper te bereiken, zelfs de kleinste, voor een volumineus en gesepareerd effect zonder klontjes.

Met de flexibele applicatie en het vermogen om een waaiereffect te creëren, streeft deze mascara ernaar elk type wimper te transformeren. Het toevoeging van rozenbottelolie zorgt ervoor dat de wimpers verzorgd aanvoelen en er gezond uitzien.

Oftalmologisch getest en geschikt voor mensen die contactlenzen dragen, toont Maybelline’s toewijding aan kwaliteit en gebruiksgemak. Hoewel de sterke waterproof formule grondige reiniging na gebruik vereist, zal het resultaat van lange, volle wimpers zonder uitlopen veel gebruikers tevreden stellen. Hou er rekening mee dat de formule na verloop van tijd kan uitdrogen, waardoor vervanging nodig is voor optimale prestaties.

Koopgids

Begrijp Uw Wimper Behoeften

Elke persoon heeft unieke wimpers; sommige zijn lang en recht, anderen kort en gekruld. Overweeg of u volume, lengte, krul, of waterbestendigheid nodig heeft.

Ingrediënten en Formule

Controleer op voedende ingrediënten zoals vitamines en oliën die uw wimpers gezond houden. Vermijd formules met schadelijke chemicaliën die irritatie kunnen veroorzaken.

Borsteltypes

De borstelvorm kan impact hebben op de applicatie. Een rechte borstel is veelzijdig, terwijl een gebogen borstel helpt krullen.

BorstelvormEffect
RechtDefinitie en Lengte
GebogenKrul en Lift
Taps toelopendNauwkeurige applicatie

Kleur en Afwerking

Zwart is standaard voor intensiteit, terwijl bruin subtieler is. Zoek naar matte of glanzende afwerkingen afhankelijk van de look die u wenst.

Houdbaarheid en Verwijdering

Kies voor langdurige mascara die de hele dag blijft zitten, maar zorg er ook voor dat hij gemakkelijk te verwijderen is om wimperuitval te voorkomen.

Prijsklasse

Bepaal uw budget. Duurdere mascara’s bieden soms betere kwaliteit, maar er zijn ook betaalbare opties die goede resultaten leveren.