Home / Mascara

Beste mascara lange wimpers: Onmisbare producten voor een verleidelijke blik

Mascara is onmisbaar voor iedereen die zijn ogen meer diepte en expressie wil geven. Het transformeert de wimpers met verschillende effecten zoals verlenging, meer volume of krullen. Voor lange wimpers is een mascara die zowel goed separeert als lengte geeft en die gemakkelijk aan te brengen is zonder klonters essentieel. De ideale consistentie voorkomt wimperbreuk en vlekken, terwijl een waterproof, langhoudende formule zorgt voor een permanent perfecte oogopslag.

Bij de keuze van een mascara moet je vooral letten op het borsteltje: Een fijn, precies borsteltje definieert en verlengt optimaal. Ingrediënten zoals vitaminen en oliën zijn ook belangrijk voor de verzorging van de wimpers. Waterproof mascara’s zijn geschikt voor een lange levensduur en een actief dagelijks leven, maar moeten voorzichtig worden verwijderd om de wimpers te beschermen.

Onze zorgvuldige selectie en tests hebben geresulteerd in een lijst met de beste mascara’s voor lange wimpers die niet alleen indruk maken, maar je wimpers nog mooier maken. Ontdek de ideale mascara voor jouw perfecte ooglook.Beste Mascara voor Lange Wimpers

Als je op zoek bent naar een mascara die je de langste, meest volumineuze wimpers geeft, dan ben je hier aan het juiste adres. De juiste formule kan je wimpers transformeren en een opvallende blik creëren zonder het gebruik van valse wimpers of extensions. We hebben een scala aan mascara’s getest op hun vermogen om te verlengen en volume te geven, rekening houdend met klontvrijheid, duurzaamheid en de intensiteit van de kleur. Hieronder vind je de best beoordeelde mascara’s die aan deze criteria voldoen, zodat je met vertrouwen een keuze kunt maken voor je volgende aankoop.

L’Oréal Paris Telescopic Lift

L'Oréal Paris Telescopic Lift Mascara, Langanhaltendes Lifting bis zu 36 Stunden, Sichtbar mehr Wimpernlänge, Kein Verklumpen, kein Verschmieren & kein Krümeln, Telescopic Lift, Schwarz

Je oogopslag kan veranderen door deze mascara, gezien de uitstekende lengte en volume die het je wimpers geeft.

Voordelen

 • Geeft wimpers merkbaar meer lengte en volume
 • Houdt de krul de hele dag in vorm, tot wel 36 uur
 • Eenvoudig te verwijderen ondanks de lange houdbaarheid

Nadelen

 • Het borsteltje kan voor sommigen lastig in gebruik zijn
 • Kan bij gevoelige ogen irritatie veroorzaken
 • Mogelijk niet vlekvrij bij iedere gebruiker

Bij het proberen van de L’Oréal Paris Telescopic Lift voelde ik direct het verschil. De innovatieve borsteltechniek met dubbele haakjes greep elk wimper en verlengde ze stuk voor stuk. De beloofde 5 mm extra lengte leek geen loze belofte. Het effect was zowel indrukwekkend als natuurlijk.

Het aanbrengen ging in twee eenvoudige stappen. Eerst gebruikte ik de bolle kant van het borsteltje voor het liften van de wimpers, en daarna scheidde ik ze met de haakjes aan de zijde. Dit gaf mijn wimpers een mooi volume zonder klontjes. Het resultaat bleef de hele dag zitten, zonder dat ik me zorgen hoefde te maken over uitlopen.

De mascara is verrijkt met een ceramidencomplex, wat mijn wimpers verzorgde en versterkte. Na een lange dag kon ik de mascara eenvoudig verwijderen zonder hard te wrijven, wat ik zeer prettig vond. Ondanks dat de formule vegan is, merkte ik dat het borsteltje niet bij iedereen even goed zal vallen en dat het een kwestie van persoonlijke voorkeur kan zijn.

Maybelline Valse Wimpers Mascara

Maybelline New York Mascara für Volumen, Falsche-Wimpern-Effekt, Volum'Express Falsche Wimpern, Black Drama, 9 ml

Als u verlangt naar een dominante blik met volumineuze wimpers, zal deze mascara niet teleurstellen.

Voordelen

 • Geeft een vol en dramatisch wimpereffect
 • De lepelborstel bedekt elke wimper voor een uniforme look
 • Intens zwarte kleur voor een opvallende blik

Nadelen

 • Mogelijk meerdere lagen nodig voor maximaal effect
 • Kan klonteren als u niet voorzichtig aanbrengt
 • Verwijderen kan uitdagend zijn zonder goede make-up remover

Bij eerste gebruik viel op hoe de innovatieve lepelborstel moeiteloos alle wimpers omhulde. De formule voelt rijk en de zwarte tint is onmiskenbaar intens, waardoor de wimpers een dramatische omtrek krijgen die de illusie van valse wimpers geeft. Deze mascara doet zijn werk goed door volume en diepte toe te voegen.

Na een lange dag droeg de mascara nog steeds goed zonder af te geven of te vlekken, wat wijst op zijn duurzaamheid. Het aanbrengen ging soepel; echter, na extra lagen ontstonden er kleine klontjes, dus een fijngevoelige aanpak was nodig om dit te vermijden.

Het verwijderen nam iets meer tijd in beslag; een krachtige make-up remover was nodig om elk spoor van de zwarte kleur te verwijderen. Ondanks dit kleine ongemak is de Maybelline Valse Wimpers Mascara een betrouwbare keuze voor wie een opvallende oogopslag met minimale inspanning wil bereiken.

GOSH Boombastic Mascara

GOSH Boombastic Mascara für extremes Volumen & lange Wimpern I Wimperntusche mit präziser XL Wimpernbürste Itrennt Wimpern beim Tuschen Ilanganhaltend, hautverträglich & parfümfrei I 001 Black

Deze mascara geeft je wimpers een indrukwekkende lengte en volume, alsof je zojuist nepwimpers hebt aangebracht.

Voordelen

 • Geeft wimpers aanzienlijke lengte en volheid
 • Scheidt wimpers zonder te klonteren voor een natuurlijke finish
 • Parfumvrije formule, vriendelijk voor gevoelige ogen

Nadelen

 • Kan lastig zijn om te verwijderen vanwege de waterbestendige formule
 • Kan na enkele uren iets afgeven onder de ooglijn
 • De XL borstel kan voor sommige gebruikers te groot zijn

Het aanbrengen van GOSH Boombastic mascara voelt als een kleine transformatie. De XL borstel omhult de wimpers moeiteloos met een rijke, zwarte kleur.

Na het gebruik is duidelijk dat elk afzonderlijk haartje meer definitie heeft gekregen zonder onaantrekkelijke klontjes. En, heel fijn, je zal geen geïrriteerde ogen ervaren vanwege de parfumvrije samenstelling.

Aan het eind van een lange dag blijft deze mascara waar die hoort; je wimpers zien er nog steeds zo goed uit als bij het aanbrengen. Toch houd er rekening mee dat het verwijderen iets meer tijd vraagt door de waterdicht eigenschap.

GOSH Catchy Eyes Mascara

GOSH Catchy Eyes Mascara Waterproof für extra lange, definierte Wimpern I für den besten Cat Eye Effekt I wasserfeste Wimperntusche I parfümfrei & hautverträglich Iideal für Sport & Strand I 001 Black

Als u verlangt naar vlekkeloze, langdurige en gedefinieerde wimpers, is de GOSH Catchy Eyes Mascara een uitstekende keuze.

Voordelen

 • Geeft een mooie krul en definitie zonder klonten
 • Blijft goed zitten, zelfs tijdens sporten of zwemmen
 • Geschikt voor gevoelige ogen, vrij van parfum

Nadelen

 • Kan wat lastig te verwijderen zijn zonder een goede make-up remover
 • Voor sommigen kan de formule na langere opslag uitdrogen en brokkelen
 • Een enkeling kan gevoelig reageren op het product

Bij het opdoen van deze mascara was het eerste wat opviel de soepele applicatie. De licht gebogen borstel gleed over mijn wimpers, gaf ze een mooie krul en zorgde voor een opvallende, doch natuurlijke look. De wimpers bleven de hele dag door mooi gedefinieerd, zonder te klonteren of uit te lopen.

Deze waterproof mascara heeft zijn belofte nagekomen tijdens een regenachtige dag en zelfs tijdens een intensieve workout. Er was geen spoor van uitlopen te bespeuren, wat bewijst dat de formule echt waterbestendig is. Dit maakt het een betrouwbare partner voor elke gelegenheid.

Aan het eind van de dag, hoewel de mascara wat meer inspanning vereiste om volledig te verwijderen, was het resultaat van lange, mooi gescheiden wimpers het zeker waard. Het is raadzaam om een effectieve oogmake-upremover te gebruiken om de mascara zacht en grondig te verwijderen. Ondanks de paar nadelen, staat de GOSH Catchy Eyes Mascara garant voor een onberispelijke blik, de hele dag door.

Manhattan No End Mascara

Manhattan No End Mascara Instant Volume & Length, Wimperntusche für endlos lange Wimpern mit ultimativem Volumen, Farbe Black 1010N, 1 x 8ml

Door de Manhattan No End Mascara te gebruiken, krijg je met één applicatie zowel volume als lengte, wat het een uitstekende keuze maakt voor je dagelijkse make-up routine.

Voordelen

 • Eén laagje is al voldoende voor volle en lange wimpers
 • Intens diepzwarte kleur voor een dramatische blik
 • Definieert en scheidt de wimpers mooi van aanzet tot punt

Nadelen

 • Niet waterproof, kan uitlopen bij watercontact
 • Kan bij gevoelige ogen irritatie veroorzaken als je niet gewend bent aan volle mascara
 • Verpakking gaat wellicht minder lang mee bij dagelijks gebruik

Vandaag heb ik de Manhattan No End Mascara opgedaan en ik ben aangenaam verrast door het gemak waarmee de borstel de mascara aanbracht – van wortel tot tip, zonder klontjes. De wimpers leken direct voller en langer, wat resulteerde in een oogverblindende oogopslag.

De trefzekere diepzwarte pigmentatie viel ook gelijk op. Het droeg bij aan een verleidelijke diepte in mijn blik die ik niet elke dag zie. Met deze mascara heb ik aantoonbaar minder lagen nodig om het gewenste effect te bereiken.

Desondanks moet ik vermelden dat deze mascara niet bestand is tegen tranen of regen. Bij het bekijken van een aangrijpende film, merkte ik dat de mascara licht begon uit te lopen. Hoewel het geen groot probleem was voor mij, kan het een overweging zijn bij het kiezen van jouw ideale mascara.

4D Silk Fiber Mascara

Mascara Wasserfest Schwarz - Silk Fiber Eyelash Mascara Wimperntusche Extra Long Thick & Voluminous Lash Mascara Wischfest Und Nicht Verklumpend für Make up Schminke,9 ml

Als u verlangt naar langere, vollere wimpers met een mascara die de hele dag doorstaat, is de 4D Silk Fiber Mascara van DRMODE een uitstekende keuze.

Voordelen

 • Creëert opbouwbaar volume en lengte zonder klontjes
 • Gemakkelijk te gebruiken met 2-in-1 borstelsysteem voor diverse looks
 • Waterdicht en langdurig, zonder vegen

Nadelen

 • Verwijderen vereist enige inspanning ondanks dat het makkelijk te verwijderen zou zijn
 • Kan zwaar aanvoelen op je wimpers als er te veel lagen zijn aangebracht
 • Mogelijk minder geschikt als je zeer gevoelige ogen hebt

Bij het uitproberen van de 4D Silk Fiber Mascara viel het me meteen op hoe soepel de formule aanvoelde. Geen gedoe met klonten of spinnenpoten; mijn wimpers zagen er gedefinieerd uit met een opvallende verlenging. Door de stap 1 borstel te gebruiken kreeg ik een natuurlijke, dagelijkse look, terwijl stap 2 mijn wimpers naar een dramatischer niveau tilde.

De waterproof eigenschappen werden uitvoerig getest tijdens een drukke regenachtige dag, en deze mascara hield stand. De belofte van een veegvast product die je oogopslag de hele dag intact houdt, werd waargemaakt. Een tip: als je een subtiele look wilt, wees dan zuinig met stap 2 om te voorkomen dat je wimpers te zwaar aanvoelen.

Wat het verwijderen betreft, hoewel de mascara als eenvoudig te verwijderen te boek staat, moest ik toch een extra moment nemen om de duurzame formule grondig van mijn wimpers te halen. Warm water en een milde oogmake-up remover deden uiteindelijk het werk. Ondanks deze kleine inspanning, was het comfortabel om te dragen en liet het geen panda-ogen achter.

De zoektocht naar een mascara die zowel volume als lengte toevoegt zonder in te boeten aan kwaliteit, kan hier eindigen met de 4D Silk Fiber Mascara van DRMODE.

Maybelline Mascara Great Lash

Maybelline New York Mascara für Volumen, Great Lash Mascara, Blackest Black, 12,5 ml

De Maybelline Mascara Great Lash geeft uw wimpers een indrukwekkend volume met een diepzwarte kleur, perfect voor dagelijks gebruik.

Voordelen

 • Ultra-volume met slechts één laag
 • Collageenformule voor een kolossaal effect
 • Geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers

Nadelen

 • Kan na meerdere lagen klonteren
 • Niet waterbestendig
 • Mini-wimperborstel is wennen voor sommigen

Als u op zoekt bent naar een mascara die uw wimpers in een enkele beweging volume en lengte geeft, dan is de Maybelline Mascara Great Lash de ideale keuze. Met zijn diepe zwarte pigmenten creëert u een blik die zowel expressief als verleidelijk is.

Na gebruik merkt u meteen dat de unieke borstel elke wimper afzonderlijk accentueert waardoor de blikken op u gericht zullen zijn. Het resultaat is natuurlijk, met een boost van volume dat perfect houdt gedurende de dag.

Het prettige aan deze mascara is de formule met bijenwas en het feit dat deze dermatologisch getest is. U kunt ’s morgens met vertrouwen de mascara aanbrengen, wetende dat deze uw gevoelige ogen respecteert. U zult voelen hoe comfortabel de mascara aanvoelt, ook na een langere dag.

Koopgids

Belangrijke Kenmerken

Bij het kiezen van de beste mascara voor lange wimpers, zijn er enkele belangrijke kenmerken waar u aandacht aan moet schenken:

 • Borsteltype: Zoek naar borstels met fijne, lange haren die uw wimpers kunnen verlengen zonder klontjes.
 • Formule: Kijk of de mascara waterbestendig is en of het ontworpen is om de wimpers te verlengen.
 • Ingrediënten: Als u gevoelige ogen hebt, zoek dan naar hypoallergene opties die verzorgende ingrediënten bevatten.

Wat te Overwegen

Uw persoonlijke behoeften en levensstijl hebben ook invloed op uw keuze:

FactorenWaarom Het Belangrijk Is
HuidtypeMascara mag de huid rond uw ogen niet irriteren.
OoggevoeligheidZoek naar formules die veilig zijn voor gevoelige ogen.
LevensstijlOverweeg of u waterproof mascara nodig heeft.

Applicatie & Duurzaamheid

Considereer hoe de mascara wordt aangebracht en hoe lang deze meegaat gedurende de dag:

 • Applicatiegemak: Kies een product dat soepel aanbrengt en waarmee u de gewenste look snel kunt bereiken.
 • Duurzaamheid: Overweeg hoe lang de mascara moet blijven zitten en of het gemakkelijk te verwijderen is zonder de wimpers te beschadigen.

Door bewust te kiezen en deze factoren te overwegen, vindt u een mascara die bij uw persoonlijke voorkeuren past en die uw wimpers er op hun best uit laat zien.