• Lorem ipsum
€26,90
op voorraad
Direct Leverbaar

Rijk aan vitamine E en waardevolle essentiële vetzuren. Buitengewone AntiAge Olie. Verzachtend, revitaliserend, herstructurerend, anti-rimpel. Herstelt de kracht en vitaliteit van nagels en haren. Geschikt voor de droge, vochtarme en rijpere huid. Lees meer

Productomschrijving

Teunisbloem Olie - Biologisch, Koudgeperst. Rijk aan vitamine E en waardevolle essentiële vetzuren. Buitengewone AntiAge Olie. Verzachtend, revitaliserend, herstructurerend, anti-rimpel.

Herstelt de kracht en vitaliteit van nagels en haren. Om de natuurlijke schoonheid van de huid te bewaren en versterken. Teunisbloem Olie is geschikt voor elk huidtype, met name de droge, vochtarme en rijpere huid.

Behoudt de structuur van het celmembraan dat de huid versteviging geeft, helpt bij de vorming van de natuurlijke hormonen prostaglandinen, die de celactiviteit regelen. Teunisbloem Olie is extreem rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamines met voedende eigenschappen. Prima huidolie om te gebruiken bij overgangsklachten.

Koud gewonnen en van de eerst persing, puur, volledig natuurlijk, biologisch geproduceerd. Teunisbloem Olie is een ideale basisolie voor een massage met Lakshmi Essentiële Oliën. Ook zeer effectief bij huidverbeterende behandelingen, versterkt de resultaten. Goed te combineren met de Lakshmi AntiAge Huidverzorging.

Inhoud:
 flacon 30ml.

Ingredienten: pure biologische, koudgeperste Teunisbloem Olie (zonder toevoegingen)

Lees minder