• Lorem ipsum
€58,25
Tijdelijk Uitverkocht

Bevat van nature vitamines, mineralen, eiwitten, sporenelementen, enzymen en vezels. Ondersteunt het immuunsysteem, geeft een energieboost en stimuleert een gezonde spijsvertering en stoelgang. Verlaagt LDL cholesterol. Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Tisama Super Green (Chlorophyll) Poeder, 100% Natuurlijk

Bevat van nature vitamines, mineralen, eiwitten, sporenelementen, enzymen en vezels. Vooral rijk aan Vitamine A (voor gezichtsvermogen en een gezonde huid), Kalium (balanceert het zenuwstelsel), Magnesium (voor ontspanning, spieren en botten), Foliumzuur oftewel Vitamine B11 (aanmaak rode bloedcellen) en Chroom (gezonde bloedsuikerspiegel).

Wanneer Chlorofyl gebruiken?

Dit bijzondere natuurproduct ondersteunt het immuunsysteem, geeft een energieboost en stimuleert een gezonde spijsvertering en stoelgang. Ook bij constipatie of onregelmatige ontlasting. Verlaagt LDL cholesterol, wat gunstig is voor de conditie van de bloedvaten.

Bevat flavonoïden en werkt als antioxidant om voortijdige veroudering tegen te gaan. Helpt om de PH-waarde van het lichaam op peil te houden, door de ontzurende werking. In te zetten bij artritis en andere klachten die ontstaan bij een te hoge zuurgraad in het lichaam.

Het wordt makkelijk opgenomen en is rijk aan eiwitten, en daarom heel geschikt voor veganisten of vegetariers. Bevordert het herstel en opbouw van de spieren.

Chlorofyl is bovendien een krachtige ontgiftende stof, die helpt om ophoping van afvalstoffen en zware metalen uit het systeem af te voeren. Doordat het ook zoveel vitamines, eiwitten en andere voedingsstoffen bevat, is het een ideaal product om te gebruiken tijdens een detox kuur! Je krijgt zo tijdens het detoxen toch alles binnen wat je nodig hebt.

Hoe gebruik je natuurlijke Chlorofyl? 

Om Chlorofyl poeder in te zetten als zuiverende kuur, of om het immuunsysteem en de stoelgang te verbeteren, wordt aanbevolen om 3 maal per dag een portie van 3 gram (1 theelepel) in te nemen, opgelost in een glas (lauw)warm water of een smoothie. Verdeel dit over de dag, door het tussen de hoofdmaaltijden in te nemen. 

Gebruik dit product enkel als voedingssupplement in de aanbevolen dosering, en dus niet voor klysma's e.d.!

Wat zit er in Chlorofyl?

Inhoud: pot met 200 gram losse poeder (66 porties)

Hoe bewaren? Bewaar op een koele, droge plaats, uit het zonlicht. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking. Niet meer gebruiken na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum. Het poeder niet invriezen of verhitten.

Ingredienten: Gedroogde gerst-scheuten (Barley Grass, Hordeum vulgare L. shoots) in poedervorm, afkomstig uit Nieuw-Zeeland. 100% puur, zonder toevoegingen. Van nature zeer rijk aan Chlorofyl (982 mg per 100 gr Tisama Super Green).

*Belangrijke informatie: dit product is bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele welzijn, en is geen vervanging voor medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd een arts. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Dit supplement kan in principe ook veilig gebruikt worden tijdens de zwangerschap, voor kinderen (aangepaste dosering) en in het geval van diabetes. Bij twijfel kun je een arts consulteren voor gebruik.

De beschreven effecten van het supplement berusten op de eeuwenoude kennis en ervaring binnen de traditionele kruidengeneeskunde. Indien je cardiovasculaire aandoeningen of andere ernstige / chronische aandoeningen hebt, altijd eerst een arts raadplegen voor je kruiden gaat gebruiken. Bij medicijngebruik dien je altijd eerst met een apotheker te overleggen, of de kruidensupplementen hier goed mee samen kunnen.

Lees minder
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
1 Review
25 Apr 2022
C van Veldhuizen
De super green poeder doe ik door een smoothie of ik meng het met warm water. Het geeft mij meer energie, verbetert/stimuleert mijn stoelgang en ik voel mij fitter. De smaak is prima.