• Lorem ipsum

Bestellen en betalen:
- Gratis verzending v.a. €49,-
- Verzendkosten bedragen €4,95 bij bestelling tot €49,-
- Minimum orderwaarde bedraagt €25,-
- Ook mogelijk: avondlevering of afhalen op PostNL locatie of pakketautomaat (extra opties zijn beschikbaar voor NL, voor BE alleen standaard levering).
- Betaal veilig en snel met Ideal, Bancontact, PayPal, Klarna Achteraf Betalen, KBC, Belfius of Sofort.

Verzending en levertijd:
- Wij leveren binnen NL en BE. Snelle en betrouwbare bezorging via PostNL.

- Indien wij je bestelling en betaling op werkdagen voor 16.00 ontvangen, zal deze dezelfde dag nog door ons afgegeven worden bij de verzender (mits de artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn). Doorgaans wordt het pakketje dan de eerstvolgende werkdag thuis afgeleverd. Echter door drukte bij de verzendbedrijven kan het voorkomen dat de bestelling later geleverd wordt. Hier hebben wij geen invloed op. Let op: PostNL doet geen avondleveringen op zaterdag. Dus bestel je op vrijdag voor 16.00 en wil je avondlevering, dan is de eerst beschikbare leverdag pas na het weekend.

-Indien je een account hebt aangemaakt in de webshop, kun je daarop inloggen en de status van je bestellingen bekijken.

-Als je niet thuis bent op het moment dat je bestelling geleverd wordt, zal PostNL je pakketje doorgaans de volgende werkdag opnieuw aanbieden. Indien je bij de tweede afleverpoging ook niet thuis bent, wordt de bestelling afgegeven bij een PostNL afhaalpunt, of indien mogelijk bij je buren afgeleverd. Dit hangt ook af van je eigen instellingen, indien je een PostNL account hebt. Hierin kun je aangeven of je wel of niet wilt dat pakketjes bij de buren afgeleverd worden. Via de Track&Trace code die je ontvangt van ons, nadat je bestelling door ons afgegeven is aan de vervoerder, kun je volgen waar je pakketje is en waar en wanneer deze is afgeleverd door de postbode.

Retourneren / Herroepingsrecht:
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld per mail of schriftelijk per post) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor bij voorkeur gebruikmaken van ons contactformulier op de klantenservice pagina, of een email naar ons sturen om je retour aan te melden, maar bent hiertoe niet verplicht. Ook mag je indien dit je voorkeur heeft, gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping PDF Modelformulier Herroeping.

Het werkt voor ons natuurlijk wel een stuk fijner en makkelijker, als je vooraf even een email berichtje stuurt dat je de order wilt retourneren. 

Mailen kan naar [email protected]. Vermeld hierbij het ordernummer en je naam, en welk product je retour wilt sturen. Opgaaf van retour reden is niet verplicht, maar stellen we wel op prijs, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Je dient de goederen zo snel mogelijk, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. 

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres:
Leeuwenbergweg 23b
7371AL Loenen (GLD)
Nederland

Graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is. Je dient voorzichtig om te gaan met de producten. Mocht er schade zijn ontstaan, dan kun je aansprakelijk worden gehouden voor de waardevermindering die daardoor is ontstaan. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien je teruggave van het volledige aankoopbedrag wenst, is het noodzakelijk dat de geretourneerde artikelen onbeschadigd zijn.

Verpak het product in een stevige doos of bubbeltjes-envelop die goed dichtgeplakt kan worden, en voeg bij voorkeur de pakbon toe met je gegevens erop. Dit maakt het voor ons een stuk makkelijker om je retour te verwerken. Deze pakbon kun je vinden in het oorspronkelijke pakketje met producten. Indien je de pakbon niet meer hebt, dan kun je een papier bijvoegen met daarop je naam en het ordernummer. Je kunt zelf een verzendbedrijf kiezen om het pakket te retourneren, zoals PostNL. Plak een label op de buitenste doos, met daarop duidelijk het retouradres zoals hierboven vermeld. Bewaar je verzendbewijs van de retourzending en de bijbehorende Track&Trace code, totdat de retour bij ons verwerkt is.