• Lorem ipsum

Informatie over ons reviewbeleid

Bij BioSelfCare.nl vinden we het belangrijk dat je op onze reviews kunt vertrouwen bij het kiezen van het juiste product. Hieronder leggen we graag uit hoe ons reviewbeleid werkt.

Wie kan een review achterlaten?

Bij ons kun je er zeker van zijn dat alle geplaatste reviews afkomstig zijn van klanten die daadwerkelijk een aankoop hebben gedaan. Wij keuren alleen reviews goed van onze eigen klanten. Zo weet je dat de feedback die je leest, gebaseerd is op echte ervaringen.

Hoe garanderen we de echtheid van reviews?

Om de betrouwbaarheid van de reviews te waarborgen, gebruiken we het review systeem zoals wordt aangeboden op het Lightspeed platform. Dit systeem zorgt ervoor dat alleen goedgekeurde reviews van echte klanten op onze site worden geplaatst.

Worden zowel positieve als negatieve reviews geplaatst?

Ja, we plaatsen zowel positieve als kritische reviews. Het is voor ons belangrijk dat je een realistisch beeld krijgt van onze producten, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken.

Worden er betaalde reviews geplaatst?

Nee, we plaatsen geen betaalde reviews. We geloven in eerlijke en onbevooroordeelde feedback, daarom betalen we klanten niet voor het plaatsen van reviews.

Binnen welke termijn worden reviews geplaatst?

We streven ernaar om reviews de volgende werkdag te plaatsen. Zo blijf je snel op de hoogte van de ervaringen van andere klanten.

Wanneer wordt een review niet geplaatst?

Een review wordt niet geplaatst in gevallen van onacceptabel taalgebruik of als de review geen betrekking heeft op het product waarbij het geplaatst is. We willen de kwaliteit en relevantie van onze reviewsectie hoog houden.

 

We hopen dat deze informatie je een duidelijk beeld geeft van ons reviewbeleid. Voel je vrij om je eigen ervaringen te delen en bij te dragen aan een community van goed geïnformeerde klanten.

Bedankt voor je vertrouwen in BioSelfCare.nl!