• Lorem ipsum

De verzorgings- en wellnessproducten die te koop zijn op BioSelfCare.nl, zijn met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd, volgens de hoge standaarden van de internationale Eco keurmerken 'AIAB' en 'Eco Bio Cosmetics'. 

Echter een allergische reactie bij gebruik van de producten kan voorkomen, zelfs bij natuurlijke ingredienten. Bij bekendheid met allergie of eczeem, dien je daarom altijd eerst wat van het product te testen op de binnenkant van de elleboog. Treed er na 24 uur geen reactie op, dan kan het product verder ingezet worden voor de verzorging.

De aangeboden producten zijn niet bedoeld als vervanging voor medische zorg, maar ter preventie en ondersteuning, alsmede het verbeteren van het algehele gevoel van welzijn. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts. Twijfel je of een product in jouw situatie veilig gebruikt kan worden (zoals bij zwangerschap)? Neem dan voor aankoop contact met ons op, of consulteer een gediplomeerd deskundige bij jou in de buurt.

Volg bij gebruik van de producten de aanwijzingen op in de productomschrijving. Elk product is voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing op de productpagina, lees deze goed door voor aankoop!

Gebruik de producten alleen waarvoor ze bedoeld zijn (dus in de juiste dosering, juiste gebruiksfrequentie, en op de juiste plekken van het lichaam). Test het product eerst aan de binnenkant van de elleboog zoals boven beschreven.