• Lorem ipsum

Wij helpen je graag met het vinden van jouw ideale Ayurveda Beauty-routine! Een mooie, frisse huid en een gezond, verzorgd uiterlijk, zijn heel belangrijk voor een goed gevoel en wat je uitstraalt naar buiten toe. Met cosmetica die bij jouw wensen en type past, kun je dat absoluut bereiken!

Onze gediplomeerde en ervaren Schoonheidsspecialiste staat voor je klaar met deskundige beauty-hulp! Naast haar werk bij Beautysalon YourBestSkin in Loenen, helpt Marissa graag de klanten van BioSelfCare met persoonlijke tips en ondersteuning. Mail gerust naar [email protected] voor gratis en vrijblijvend huidverzorgingsadvies.

In de BioSelfCare webshop kun je terecht voor het gehele assortiment van de beautymerken Lakshmi, Ayumi, MaterNatura en Fiilit. Deze producten zijn ontwikkeld volgens de Ayurvedische principes, met de beste kwaliteit kruiden, planten-olie, bloemen en vruchten. Exclusief verkrijgbaar via gediplomeerde specialistes, en dus niet te koop in de gewone winkel of drogist.

Zonder chemische conserveermiddelen, parfums, siliconen of aardolie. In plaats daarvan vol met wat de natuur ons geeft, zoals: Shea Butter, Aloe Vera, Jojoba, Sesam, Roos, en Kristal-essences. De geur komt van essentiele olien, en is bloemig en kruidig. Er worden alleen natuurlijke kleurstoffen gebruikt zoals tumeric. De producten zijn puur, 100% natuurlijk, Vegan en gecertificeerd Biologisch! 

Wat is Ayurveda? Ayurveda is een duizenden jaren oude wetenschap uit India. Ayur=leven en Veda=kennis, oftewel kennis van het leven. Dit kun je zien als een levensstijl, met adviezen die passen bij je ‘type’. Dit type wordt bepaald door de verhouding tussen de drie ‘doshas’, Vata (lucht/ether), Pitta (vuur/water) en Kapha (aarde/water). Deze kennis kun je ook toepassen voor een stralende, gezonde huid! Ayurveda is een holistische leer, body en mind zijn hierin verbonden. Ben je in balans, dan is er optimale gezondheid, welzijn en vitaliteit.