• Lorem ipsum
FAQ
Productadvies
Hoe weet ik wat mijn huidtype is?

Om de juiste producten voor jouw huidtype te vinden, kun je kijken naar de huidproblemen die je graag zou willen verbeteren. Wat zijn jouw 'huidwensen'?

Voelt je huid droog, schraal en trekkerig, met schilfertjes en een beetje ruwe textuur? Kies dan voor de gezichtsverzorging van Lakshmi Vata, of Ayumi Sandelhout.

Is je huid gevoelig, met roodheid, vlekjes, couperose en neiging naar oppervlakkige pukkeltjes? Dan is Lakshmi Pitta Sensitive of Regenesis de oplossing! 

Last van een vette huid, met neiging naar acne, verstopte porien en mee-eters? Of heb je een normale huid met een glimmende T-zone? Lakshmi Kapha zuivert je huid zonder uit te drogen. Of kies voor Ayumi Tea Tree

Een normale huid die weinig tot geen huidproblemen heeft? Lucky you! Kies dan voor Lakshmi Skin Detox of Ayumi Kurkuma, om je huid stralend en gezond te houden.

Vanaf een jaar of 30 beginnen onze huidfuncties achteruit te gaan, en worden tekenen van veroudering steeds zichtbaarder. Om je huid een frisse jongere uitstraling te geven, gebruik je het beste de Lakshmi AntiAge gezichtsverzorging.

Heb je onze uitgebreide Sample Collectie al gezien? Met deze service kun je een kleine hoeveelheid product bestellen om op je gemak thuis uit te proberen. Ideaal, zo weet je meteen of de geur en textuur is wat je zoekt.

Twijfel je nog welke producten bij jouw huidtype passen? Mail gerust naar onze schoonheidsspecialiste via [email protected], ze helpt je graag met kiezen van de juiste verzorging!

Duurzaamheid
Kortingscodes
Cadeaubon
Betaalmethodes
Verzending & Levering
Retourneren
Wat als ik niet 100% tevreden ben?

Wij willen graag dat je blij bent met onze kwaliteitsproducten. Daarom bieden we een 100% Tevredenheidsgarantie. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, om wat voor reden dan ook, laat het ons vooral weten! We zoeken dan met jou naar een passende oplossing. Mail of bel ons gerust!

Klachtenprocedure: indien je toch een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je hierover contact met ons opnemen. Je krijgt van ons zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing, of komen we er samen niet uit? Dan kun je de klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl), of aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wettelijke garantie: voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Uiteraard voldoen al onze verzorgingsproducten aan hoge kwaliteits-standaarden.

Bedankt voor je vertrouwen in BioSelfCare!

Contactgegevens
  • Leeuwenbergweg 23b
  • 7371AL, Loenen (GLD)
  • Nederland
  • KVK nummer: 74009796
  • btw-nummer: NL002781304B60
  • Bank: NL46 INGB 0007 2504 27
Neem contact op
Verzenden
*Verplicht veld