• Lorem ipsum
€19,95
direct leverbaar

Reinigt de chakra's en staat bekend om haar zuiverende eigenschappen op de omgeving. Om in te zetten bij paniekaanvallen, fobieën, gebrek aan zelfvertrouwen. Handig om mee te nemen op vakantie, het zuivert de ruimte van negatieve energieen. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Palo Santo (Spanje, Bio) - Etherische Olie. Reinigt de chakra's en staat bekend om haar zuiverende eigenschappen op de omgeving. Helpt het 3e oog te openen, de geest te verbreden en op de juiste manier om te gaan met nieuwe situaties en prikkels van buitenaf. Daarom een ideale etherische olie om in te zetten bij paniekaanvallen, fobieën, angsten, gebrek aan zelfvertrouwen en focus. Geschikt om te gebruiken bij astma, koorts en hoesten.

Handig om mee te nemen op vakantie of als je in een vreemde omgeving bent. Het zuivert de slaapkamer en andere vertrekken van negatieve en zware energieen, die zijn blijven hangen na verblijf van andere mensen. Deze 'vreemde' energieen kunnen onze slaap verstoren en een onprettig gevoel geven. Met Palo Santo is het eenvoudig om de ruimte op een natuurlijke manier te zuiveren.

Tip: je kunt zelf een kant-en-klare Palo Santo spray maken: vul een lege, schone sprayflacon met water en voeg een paar druppels etherische olie van Palo Santo toe; steeds goed schudden vlak voor gebruik, zodat de etherische olie zich mengt met het water. Spray het in alle hoeken van de kamer en (van een afstandje) op het matras. Let op: etherische olie kan vlekken maken op textiel en meubels, dus alleen van een afstand lichtjes verstuiven.

Inhoud: druppelflacon S (5ml)

Gebruik: Essentiele olie dient druppelgewijs gebruikt te worden. Het bevat alle geconcentreerde kracht uit de natuur en specifieke eigenschappen van de plant waaruit het gewonnen is.

Nooit onverdund op de huid aanbrengen of innemen, altijd eerst mengen met een (plantaardige, koudgeperste) basisolie, basiscreme, neutrale klei, neutrale douchegel, badschuim, badolie of shampoo. 

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Meer weten over Aromatherapie en het gebruik van Essentiele Olie?
Lees dan de blog 'Essentiele Olie - Hoe werkt Aromatherapie?'


Op deze manier kun je genieten van jouw etherische olie:

Aroma Diffuser: voeg 6 tot 15 druppels olie toe aan het water van de aroma diffuser.

Inhalatie: Doe wat gekookt water in een teiltje, voeg 10 druppels etherische olie toe, bedek je hoofd met een handdoek, en inhaleer de stoom ongeveer 10 minuten. Essentiele olien zijn uitstekend voor de luchtwegen. 

Ook kun je een paar druppels op een tissue doen en deze in de buurt leggen.

Belangrijk: 
Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter preventie en ondersteuning, alsook het bevorderen van het algehele gevoel van welzijn.

Indien je etherische olie inwendig wilt gebruiken, doe dit dan altijd in overleg met een gediplomeerd aromatherapeut. Dit geldt ook als je zwanger bent, controleer altijd of je een bepaalde olie dan veilig kunt gebruiken.

Essentiele olie kan vlekken geven op textiel e.d., hou hier rekening mee als je het bijv. op je kussensloop of kleding wilt gebruiken.

Bedenk dat enkelvoudige etherische olie al zeer krachtig is, het is niet aan te raden zelf verschillende olien te gaan mengen, tenzij je hierin gediplomeerd bent als aromatherapeut en de werking juist kunt inschatten. Er zijn diverse mooie Sinergy olien verkrijgbaar van Lakshmi, met een correcte en veilige samenstelling van de verschillende etherische olien.

Lees minder