• Lorem ipsum
€3,95
direct leverbaar

Medium tandenborstel van duurzaam Bamboe, reinigt tanden en tandvlees op een effectieve en toch zachte wijze. Voor een schone lach! Gaat net zo lang mee als een plastic tandenborstel. Goed voor het milieu en voor jouw tanden! Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

NextBrush Tandenborstel Bamboe (Medium). Medium tandenborstel van duurzaam Bamboe, reinigt tanden en tandvlees op een effectieve en toch zachte wijze. Voor een schone lach!

Gaat net zo lang mee als een plastic tandenborstel. Ecofriendly geproduceerd, deze bamboe tandenborstel mag aan het einde van de levensduur bij het GFT afval. Goed voor het milieu, makkelijk voor jou.

Waarom kiezen voor een Bamboe Tandenborstel?

Met een tandenborstel van bamboe reinig je jouw tanden en tandvlees minstens zo goed als met een plastic tandenborstel, alleen een stuk beter voor de natuur! Bamboe is een snelgroeiende en duurzame plantensoort, die tijdens het groeien bovendien veel CO2 opneemt. Dat maakt bamboe zeer geschikt voor het maken van ecofriendly tandenborstels en ragers.

De NextBrush tandenborstel is een volwaardig milieuvriendelijk alternatief voor de plastic tandenborstel. Het materiaal is met een natuurlijk proces bewerkt, waardoor de nerf afgesloten is voor bacteriën. Alle hoekjes en randjes zijn afgerond voor een optimaal poetscomfort. Veilig en verantwoord tandenpoetsen dus! 

Is je bamboe tandenborstel eenmaal versleten? Wanneer het borstelkopje afgebroken wordt, is de steel van de tandenborstel geheel biologisch afbreekbaar, en kan dus bij het GFT afval. Het afgebroken borstelkopje mag bij het restafval.

De haren van de NextBrush zijn van BPA-vrij Nylon-6. We hebben naar alle mogelijkheden gekeken om dit zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, alleen is er op dit moment nog geen volledig afbreekbaar alternatief voor borstelharen van nylon. Hierdoor is de borstel in totaal voor 98% biologisch afbreekbaar. 

De producten van NextBrush zijn ontwikkeld met zorg en uitvoerig getest (niet op dieren!). Met als doel dat ze net zo lang meegaan als de plastic varianten, en jouw mond effectief reinigen.

Met NextBrush houd je je tanden en het milieu schoon, en besparen we samen zeeën van plastic!

Hoe gebruik je een tandenborstel van bamboe?

Net als bij een plastic tandenborstel, is het belangrijk om 2 a 3 keer per dag je tanden te poetsen, en de borstel na gebruik goed schoon te spoelen en te laten drogen. Je poetst dus met hetzelfde gemak en resultaat je tanden als met een gewone tandenborstel.

Poets je tanden aan de buitenkant, bovenkant en binnenkant. Hou hierbij altijd dezelfde volgorde aan, zo is er minder kans dat je stukken overslaat. Gebruik zo min mogelijk druk tijdens het poetsen, en maak kleine ronddraaiende bewegingen. Hiermee ontzie je het tandvlees, waardoor het langer gezond blijft. 

Voor een extra frisse schone mond, gebruik je ook een Ayurvedische Tongschraper. Met Kokos Olie kun je Oil Pulling doen, een natuurlijke manier om je mondhygiene te verbeteren. De milieuvriendelijke Interdentale Ragers van NextBrush maken de ruimtes tussen je tanden en kiezen goed schoon.

Tandartsen adviseren om je tandenborstel om de drie maanden te vervangen, of eerder als de borstelharen tekenen van slijtage gaan vertonen. Ook na ziekte zoals griep, kun je het beste een nieuwe tandenborstel nemen.

Inhoud: 1x Bamboe Tandenborstel Medium.

Het doorzichtige venster is gemakkelijk van de verpakking te verwijderen, en is recyclebaar. Het kartonnen gedeelte mag bij het oud papier. 

Lees minder
Getagde producten bekijken