• Lorem ipsum

Kies je kleur:

€24,95€19,96
direct leverbaar

Lavendel en Bergamot, de sfeer van een idyllische bloemenweide. Gevoel van rust en veiligheid. De natuurlijke geurkaars van Mokosh is gemaakt van 100% ecologische en GMO-vrije sojawas. Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, in duurzame glazen pot. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Mokosh Soja Geurkaars - Bucolic Meadow. De natuurlijke sojakaars van Mokosh is gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% ecologische en GMO-vrije sojawas.

Biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, de sojawas brandt bij lagere temperaturen dan paraffine en stoot geen schadelijke gifstoffen of walmen uit. Zonder paraffine, chemische geurstoffen en kleurstoffen.

Natuurlijke etherische oliën geven aromatherapeutische effecten, elimineren spanningen en stress, kalmeren en helpen bij het bestrijden van vermoeidheid.

De geurkaars komt in een duurzame glazen pot, die kan worden hergebruikt nadat de sojakaars is opgebrand. Ook zitten er lucifers bij, gemaakt van gerecycled papier met een aantal plantzaden eraan. Plant de zaadjes in de grond en zie wat er uit komt!

Bucolic Meadow: De lavendel- en bergamot-extracten in deze sojakaars geven de geur van een idyllische bloemenweide, het verlicht spanningen en kalmeert je zintuigen.

Creëer de perfecte sfeer voor ontspanning, terwijl je relaxed met een boek of in een aromatisch bad. De geurkaars geeft een gevoel van veiligheid, geborgenheid en rust. Kan helpen om energetische blokkades los te laten. Aanbevolen als cadeau voor jezelf of voor je naasten.

Hoe te gebruiken
Zorg er elke keer voor dat de was gelijkmatig over het gehele oppervlak van de kaars smelt om het brandende effect van een tunneltje te voorkomen.

Voordat je de kaars aansteekt, snijdt je het verkoolde deel van de pit ongeveer een halve centimeter of 1/4 van de lengte af. Zo voorkom je flakkeren van de vlam.

Laat de kaars niet onbeheerd achter, plaats altijd buiten bereik van kinderen en dieren, en uit de buurt van brandbare materialen (gordijnen, papier etc). Wees voorzichtig, want de kaars kan warm worden en brandwonden veroorzaken bij aanraking.

Inhoud: kaars 140 gram

Brandtijd: ongeveer 25 uur

Ingrediënten: GMO-vrije biologische sojawas, etherische oliën, paraffinevrije katoenen lont, lucifers van gerecycled papier en plantenzaden

Let op: op de productfoto's getoonde planten en accessoires zijn bedoeld ter decoratie, en worden niet meegeleverd met het product.

Lees minder
Getagde producten bekijken