• Lorem ipsum

Udara (platte buik)

Voor een platte en gezonde buik is er Udara; ontspant het buikgebied, en vermindert een opgeblazen gevoel. Verstevigt de buikweefsels en stimuleert de circulatie. Ideaal tijdens menstruatie, zwangerschap of dieet.

Toon:
Lakshmi
Artikelcode 7752
€49,25
Ondersteunt en verstevigt de buikweefsels. Deze bodycreme is heerlijk om de buik mee te masseren, versterkt verslapt buikweefsel en beschermt tegen striae. Met o.a. Guarana, Basilicum, Venkel en Lavendel. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Lakshmi
Artikelcode 754
€38,50
Verlichting, ondersteunt de buikweefsels. Deze bodyolie is heerlijk om de buik mee te masseren, geeft verlichting bij buikklachten zoals gasvorming, constipatie en een opgeblazen gevoel. Versterkt verslapt buikweefsel. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
specialistChoice
Lakshmi Udara Massage Olie - Platte Buik
Lakshmi
Udara Massage Olie - Platte Buik

Deliverytime

€38,50
   €36,75
   Geef jezelf een heerlijke lichaamsmassage met Lakshmi Ahimsa Silk Gloves van 100% pure ruwe zijde. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Stimuleert de stofwisseling, lymfedrainage en doorbloeding, maakt dode huidcellen los, helpt bij cellulite. Detox effect. Lees meer
   Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
   Lakshmi
   Artikelcode 559
   €14,95
   Natuurlijke zwarte modder staat al eeuwen bekend om helende, ontgiftende, huidverbeterende eigenschappen. Biologisch en rijk aan vitamines, mineralen, enzymen, actieve houtskool. Detox, afvoeren van afvalstoffen. Gebruik als gezichtsmasker of bodypakking! Lees meer
   Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
   Lakshmi
   Black Mud & Charcoal

   Deliverytime

   €14,95
     Toon:

     Verzorg je buik met Udara; heerlijk om de buik mee te masseren, geeft verlichting bij buikklachten zoals gasvorming, constipatie en een opgeblazen gevoel. Versterkt verslapt buikweefsel en beschermt tegen striae. Met o.a. Mandarijn, Sandelhout en Ylang Ylang.

     Ontspant het buikgebied, en vermindert een opgeblazen gevoel (zoals vlak voor/tijdens de menstruatie, of bij verstopping). Bij consequent gebruik komt de buikhuid beter in vorm, de huid wordt glad, zacht, compact en flexibel.

     Ook heel goed voor ondersteuning bij verslapping tijdens en na zwangerschap. Kan helpen om een gezonde werking van de darmen te ondersteunen. Goed voor alle dosha's, in het bijzonder bij (verhoogde) Vata.

     Kies voor de Udara Cream als je graag bodycreme gebruikt. Liever een bodyolie? Dan is de Udara Massage Oil een goede keuze. Beide producten zijn qua werking vergelijkbaar, de Cream trekt wat sneller in en is vooral verzorgend, de Olie werkt wat dieper in op de buikweefsels, en is fijn als je langer de tijd neemt om je buik in te masseren (bijv. bij buikklachten). Je kunt ook kiezen voor de Udara Sinergy Etherische Olie, en een paar druppels mengen met je favoriete plantaardige basisolie.

     Voor nog betere en snellere resultaten, is het goed om van te voren de huid te ontdoen van dode huidcellen. Gebruik hiervoor bijv. de Salt Scrub, of de Ahimsa Gloves van pure ruwe zijde. Zo kan jouw Udara product nog beter intrekken en zijn werk doen!

     De Lakshmi Udara producten zijn Natuurlijk, Biologisch & Vegan!