• Lorem ipsum

Crio Gamathi (verkoeling voor de benen)

Helpt bij vermoeide, gezwollen benen. Crio Gamathi verzorging is verfrissend en verkoelend, vermindert direct zwelling en een zwaar gevoel van de benen. Heerlijk tijdens de zwangerschap, bij lang staan, en warme zomerdagen.

Toon:
€49,95€47,50
Fijn bij vermoeide, zware en pijnlijke benen. Geeft direct verkoeling en verlichting. Complexen van Honingklaver, Ananas, Bosbes en Paardekastanje ondersteunen en versterken de vaatwanden. Zwelling vermindert, geeft een gevoel van welzijn. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Lakshmi
Crio Gamathi Cell Cream - Versteviging Benen

Deliverytime

€49,95€47,50
   Lakshmi
   Artikelcode 559
   €14,95
   Natuurlijke zwarte modder staat al eeuwen bekend om helende, ontgiftende, huidverbeterende eigenschappen. Biologisch en rijk aan vitamines, mineralen, enzymen, actieve houtskool. Detox, afvoeren van afvalstoffen. Gebruik als gezichtsmasker of bodypakking! Lees meer
   Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
   Lakshmi
   Black Mud & Charcoal

   Deliverytime

   €14,95
     €36,75
     Geef jezelf een heerlijke lichaamsmassage met deze handschoenen van 100% pure ruwe Zijde. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Stimuleert de stofwisseling, lymfedrainage en doorbloeding, maakt dode huidcellen los, helpt bij cellulite. Lees meer
     Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
     Toon:

     Lakshmi Crio Gamathi

     De benen hebben het vaak zwaar te verduren. De verzorging van je benen is daarom extra belangrijk, zeker wanneer je vermoeide of gezwollen benen hebt. De Crio Gamathi Creme bestaat uit complexen van Honingklaver, Ananas, Bosbes en Paardekastanje, deze ondersteunen en versterken de vaatwanden. Hierdoor wordt de zwelling verminderd, wat zorgt voor een gevoel van lichtheid aan de benen. Een echte musthave dus voor de warme zomerdagen!

     Wanneer Crio Gamathi?

     Kies voor de Crio Cell Cream als dagelijkse verkoelende creme-verzorging voor de benen. Door de hydraterende eigenschappen voelt de huid zijdezacht en glad aan. Heeft een zeer frisse textuur met Pepermunt, en voelt direct heerlijk koel.

     Ook ideaal voor tijdens de zwangerschap, na lange tijd staan, of tijdens hoge temperaturen in de zomer, als eerste hulp bij opgezwollen, branderige benen en voeten. Mag naar behoefte meermaals per dag gebruikt worden.

     Voor nog betere en snellere resultaten, is het goed om van te voren de huid te ontdoen van dode huidcellen. Gebruik hiervoor een Body Scrub, of de Ahimsa Gloves van pure ruwe zijde. Zo kan jouw Crio Gamathi product nog beter intrekken en zijn werk doen!

     Lakshmi Crio Gamathi Creme is Natuurlijk, Biologisch & Vegan!