• Lorem ipsum
€11,90
tijdelijk uitverkocht

Mooie diepbruine kleur om de wenkbrauwen en ogen mee te accentueren! Handig 2in1 make-up potlood, te gebruiken als Eyeliner en Brow Pencil. Met verzorgende plantaardige was en verfijnde kleurpigmenten. Zeer zachte textuur. Lees meer

Productomschrijving

Wenkbrauwpotlood - Dark Chocolate. Mooie diepbruine kleur om de wenkbrauwen en ogen mee te accentueren! Handig 2in1 make-up potlood, te gebruiken als Eyeliner en Brow Pencil.

Met verzorgende plantaardige was en verfijnde kleurpigmenten. Zeer zachte textuur, geschikt om zowel intense lijnen als zachte nuances mee te maken. Dermatologisch en oogheelkundig getest. Bio formule.

Gebruik: Als oogpotlood; teken een lijntje zo dicht mogelijk langs de wimperrand. Eventueel vervagen met je vinger of een make-up kwastje.

Als wenkbrauwpotlood; zet lichte, kleine 'streepjes' tussen de wenkbrauwhaartjes. Goed vervagen met een borsteltje, voor een natuurlijk resultaat.

Wil je een moderne look, maak dan een Ombre Brow. Dit doe je door de aanzet (bij de neus) licht en vervaagd te houden, en de wenkbrauw naar buiten toe donkerder te kleuren.

Door de wenkbrauwen mooi in vorm te (laten) epileren, en ze bij te kleuren met potlood of poeder, komen je ogen meer naar voren en ziet je gezicht er sprekender uit!

Tip: Heb je licht haar, en lijkt deze kleur je wat te donker? Door goed te blenden met een makeup borsteltje past hij ook bij lichtere wenkbrauwen. Of probeer eens de Eyeshadow Soft Geranium, deze kun je gebruiken zowel als Wenkbrauwpoeder en Oogschaduw.

Lees minder