• Lorem ipsum
€40,45
op voorraad
Direct Leverbaar

Kostbare werkstoffen voeden de droge huid. De rijke olie trekt snel in. Vermindert droogte en schilfers in de huid, zonder te vet aan te voelen. Verbetert de afweer en verzacht, beschermt tegen invloeden van buitenaf. Sesam balanceert Vata in de huid. Lees meer

Productomschrijving

Vata Serum Olie (Sesam) - Droge huid, de hoge concentratie kostbare werkstoffen voedt de droge huid. De rijke olie trekt snel in. Vermindert droogte en schilfers in de huid, zonder te vet aan te voelen.

Verbetert de afweer en verzacht, beschermt tegen invloeden van buitenaf. Sesam balanceert Vata in de huid.

Met o.a.: Abrikozen Olie, Jojoba, Sesam Olie

Gebruik: Na het schoonmaken met Micellair Cleansing, Reinigingsmelk en Tonic, enkele druppels Serum Olie licht inmasseren in de huid (als deze nog vochtig is van de Tonic, de Serum Olie zal dan extra goed opgenomen worden!) Ook geschikt voor de lippen, hals en decollete. Vermijd de oogcontour.

Daarna indien gewenst de bijpassende Dagcreme of Nachtcreme en Oogverzorging aanbrengen.

Lakshmi Olie Serum mag zowel 's ochtends als 's avonds naar behoefte gebruikt worden.

Tip: deze Gezichtsolie kan ook prima op zichzelf aangebracht worden (als alternatief voor gezichtscreme). Prettig als je graag het gezicht wat uitgebreider wilt masseren tijdens je huidverzorgingsmoment.

En ook zeer geschikt om te gebruiken als basis onder make-up, zoals foundation en concealer. 'Kruimelt' absoluut niet bij het aanbrengen van de make-up, en geeft een mooie natuurlijke glow.

Inhoud: pipet flacon 30ml. 

Ingredienten: Jojoba Oil, Apricot Oil, Sesame Oil, Avocado Oil, Wheat Germ Oil, Macadamia Oil, Musk Rose Oil, Evening Primrose Oil, Rosewood Oil, Carrot Oil, Lavender Oil, Rose Oil, Clary Sage, Marjoran, Chamomille, Fennel.

*van biologische teelt

Lees minder