• Lorem ipsum
specialistChoice
€5,45
Tijdelijk Uitverkocht

Ojas Vata Melange. Ontspant de geest. Om te drinken in de avond, in de herfst en winter, tijdens mentale bezigheden, en bij stress. Kan een gunstig effect hebben op de nachtrust, gewrichten en darmen, menstruatiekramp, vermindert hongergevoel. Biologisch. Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Ojas Vata Kruidenthee Melange

Ontspant de geest, en kalmeert de elementen Lucht en Ether, die horen bij Vata Dosha. Biologische thee volgens Ayurvedisch recept.

Zeer goed om te drinken in de avond, in de herfst en winter, tijdens mentale bezigheden (zoals werken achter de computer) en bij stress in het algemeen.

Kan een gunstig effect hebben op de nachtrust, gewrichten en darmen, vermindert hongergevoel. Ook rustgevend bij menstruatiekramp en pms klachten. Verwarmend en verzachtend bij verkoudheid en griep.*

Geheel natuurlijke en biologische thee op basis van kruiden, volgens klassieke Ayurvedische samenstelling. Zonder cafeine.

Keuze van de Schoonheidsspecialiste, omdat:
Dit is een heerlijke verwarmende thee met ontspannende werking. Het heeft een zoete en licht kruidige smaak. Door onze drukke en vaak gestresste levens is bij veel mensen Vata verhoogd. Deze kruidenthee verlaagt een teveel aan Vata op een natuurlijke en simpele manier! Thee en warm water drinken wordt in de Ayurveda hoog gewaardeerd, en heeft een heilzame werking op lichaam en geest.

Inhoud: 15 piramide theezakjes

Ingredienten
Kaneel/Cannelle/ Cinnamon * Gember/ Gingembre/Ginger * Kruidnagel/Clou de girofle/Clove * Tulsi/Holy Tulsi* Citroengras/ /Citronnelle/ Lemongrass * Ashwagandha/ Ashwagandha/ Winter Cherry* Guduchi/ Tinospora cordifolia/ Tinospora Gulancha* Zoethout/Réglisse/ Liquorice * Zwarte peper/Poivre noir/ Black Pepper Cardamon/Cardamome/ Cardamom *

van biologische oorsprong* d'origine biologique* organic origin*

*Dit product is niet bedoeld als vervanging van medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts. Gezondheidsclaims in afwachting van goedkeuring in de Europese toelatingsprocedure.

Lees minder
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
1 Review
28 Dec 2022
Vincent
Heerlijke kruidenthee met een zoetige en kruidige smaak. Aan het einde van de herfst of begin winter ook geschikt voor andere dosha's.