• Lorem ipsum

Kies je kleur:

€35,90
Tijdelijk Uitverkocht

Verlichting, ondersteunt de buikweefsels. Heerlijk om de buik mee te masseren, geeft verlichting bij buikklachten zoals gasvorming, constipatie en een opgeblazen gevoel. Deze Essentiele Olie dient gemengd te worden met basisolie. Lees meer

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Bestel nu, betaal later met Klarna

Uitgebreide productomschrijving

Udara Sinergy Etherische Olie - Platte Buik. Ondersteunt de buikweefsels. Heerlijk om de buik mee te masseren, geeft verlichting bij buikklachten* zoals gasvorming, constipatie en een opgeblazen gevoel. Versterkt verslapt buikweefsel en beschermt tegen striae.

Deze Essentiele olie Sinergy kun je mengen met een plantaardige basisolie of basiscreme naar keuze. 

Met o.a. Sinaasappel, Basilicum, Lavendel en Geranium.

Ontspant het buikgebied, en vermindert een opgeblazen gevoel (zoals vlak voor/tijdens de menstruatie, of bij verstopping). Bij consequent gebruik komt de buikhuid beter in vorm, de huid wordt glad, zacht, compact en flexibel.

Ook heel goed voor ondersteuning bij verslapping tijdens en na zwangerschap. Kan helpen om een gezonde werking van de darmen te ondersteunen. Goed voor alle dosha's, in het bijzonder bij (verhoogde) Vata.

Gebruik: Meng enkele druppels Sinergy met een plantaardige basisolie of basiscreme naar keuze. Niet onverdund op de huid aanbrengen!

Breng dagelijks (na het douchen) een dosis van het mengsel op de te behandelen gebieden aan, masseer met cirkelvormige en strijkende bewegingen in de huid. Gebruik voor de rest van het lichaam een passende bodycreme of body olie.

Bij een buikmassage werk je altijd met de klok mee (zo volg je de natuurlijke afvoer in de darmen). Masseer voorzichtig en voel wat jouw buik nodig heeft. Het kan zijn dat je tijdens of na een buikmassage aandrang voelt om naar het toilet te gaan, onderdruk dit niet.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Inhoud: druppel flacon 30ml.

*Raadpleeg bij buikklachten altijd een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele gevoel van welzijn.

Lees minder