• Lorem ipsum
specialistChoice

Kies je kleur:

€38,50
Tijdelijk Uitverkocht

Verlichting, ondersteunt de buikweefsels. Deze bodyolie is heerlijk om de buik mee te masseren, geeft verlichting bij buikklachten zoals gasvorming, constipatie en een opgeblazen gevoel. Versterkt verslapt buikweefsel. Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Udara Massage Olie - Platte Buik. Ondersteunt de buikweefsels. Deze bodyolie is heerlijk om de buik mee te masseren, geeft verlichting bij buikklachten* zoals gasvorming, constipatie en een opgeblazen gevoel. Versterkt verslapt buikweefsel en beschermt tegen striae.

Met o.a. Mandarijn, Sandelhout en Ylang Ylang.

Ontspant het buikgebied, en vermindert een opgeblazen gevoel (zoals vlak voor/tijdens de menstruatie, of bij verstopping). Bij consequent gebruik komt de buikhuid beter in vorm, de huid wordt glad, zacht, compact en flexibel.

Ook heel goed voor ondersteuning bij verslapping tijdens en na zwangerschap. Kan helpen om een gezonde werking van de darmen te ondersteunen. Goed voor alle dosha's, in het bijzonder bij (verhoogde) Vata.

Gebruik: Breng dagelijks (na het douchen) een dosis van het product op de te behandelen gebieden aan, masseer met cirkelvormige en strijkende bewegingen in de huid. Gebruik voor de rest van het lichaam een passende bodycreme of body olie.

Bij een buikmassage werk je altijd met de klok mee (zo volg je de natuurlijke afvoer in de darmen). Masseer voorzichtig en voel wat jouw buik nodig heeft. Het kan zijn dat je tijdens of na een buikmassage aandrang voelt om naar het toilet te gaan, onderdruk dit niet.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Inhoud: flacon 100ml.

*Raadpleeg bij buikklachten altijd een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele gevoel van welzijn.

Lees minder