• Lorem ipsum
€25,20
Direct Leverbaar

Biologische Zonne-Olie, helpt om snel en mooi diep bruin te worden. Verzorgt en hydrateert, voorkomt uitdroging van de huid. Bevat geen UV bescherming. Voor lichaam en gezicht. Lees meer

Productomschrijving

Tanning Oil - Bronzing (zonder SPF) helpt om snel en mooi diep bruin te worden. Verzorgt en hydrateert, voorkomt uitdroging van de huid. Bevat geen UV bescherming. Voor gezicht en lichaam. Biologische Vegan Zonne-Olie.

Wanneer kiezen voor dit product?
Geschikt voor Type 3 (licht getinte huid die makkelijk bruin wordt, verbrandt niet zo gauw) en Type 4 (getinte tot donkere huid, diepe bruining, verbrandt zelden tot nooit).

Tijdens de eerste vakantiedagen echter, als de huid nog niet gewend is aan de zon, raden we aan voor Type 3 en Type 4 om te beginnen een SPF 8 of 10, in een later stadum kan dan worden overgegaan op een Tanning product.

Voor het gezicht raden wij altijd een beschermingsfactor aan. Ook als je langere tijd in de (felle, tropische) zon blijft, is het zeer aan te bevelen om een passende SPF te gebruiken, om verbranding en huidschade te voorkomen.

Let op: Bij Type 1 (zeer lichte, gevoelige huid die niet bruint en zeer snel verbrandt) is ten alle tijden SPF 50 aan te raden (liever geen lagere factor). Dit geldt ook voor een huid die snel pigmentatie (zonnevlekken) krijgt, en voor de bescherming van (kleine) kinderen. Qua anti-ageing geeft een SPF 50 op gezicht, hals en decollete de beste bescherming tegen veroudering.

SPF 50 is geschikt bij (zeer) felle zon, zoals tropische vakantiebestemmingen en hete zomerdagen in eigen klimaat. Sowieso aan te bevelen bij langdurige blootstelling aan de zon.

Bij Type 2 (lichte huid, bruint licht en geleidelijk, verbrandt redelijk snel) is de SPF 25 aanbevolen (liever geen lagere factor).

Goede en adequate bescherming wordt aangeraden om nare lange termijn gevolgen van (teveel) zon, zoals huidkanker, te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing
Breng de Tanning Oil royaal aan op het lichaam en eventueel gezicht. Naar behoefte herhalen.

Inhoud: flacon 200ml.

Lees minder
Vind je product met Tags