• Lorem ipsum
€11,70
op voorraad
Direct Leverbaar

Geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge (Vata) huid. Heeft een verstevigende en stimulerende werking. Werkt effectief bij schilfering en huidirritaties, om de huid glad te maken en te beschermen. Versterkt het haar en de nagels. Lees meer

Productomschrijving

Sesam Olie - Biologisch, Koudgeperst. Geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge (Vata) huid. Heeft een verstevigende en stimulerende werking. Werkt effectief bij schilfering en huidirritaties, om de huid glad te maken en te beschermen. Versterkt het haar en de nagels.

Aanbevolen in de oude Ayurveda geschriften, omdat het Vata in evenwicht houdt. Activeert de werking van de bloedvaten, de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel in balans. Goed te combineren met de Vata Huidverzorging voor de droge vochtarme huid.

Bevat oliën die koud worden geëxtraheerd van de eerste persing, zeer zuiver, volledig natuurlijk, uit het wild of traditioneel geproduceerd. Ideale basis voor een massage met Lakshmi Essentiële Oliën.

Extreem rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en vitamines met voedende eigenschappen. Wordt zeer goed verdragen door de huid. Heeft een filterende en (lage) beschermende werking tegen ultraviolette straling.

Inhoud: flacon 100ml.

Lees minder