• Lorem ipsum
SpecialistChoice
€22,45

Zeer praktische reiniging voor alle huidtypes, ook de gevoelige. Verwijdert zacht en grondig alle make-up en vuildeeltjes, de lotion trekt deze als een magneet van de huid af. Ook geschikt als oogmake-up remover. Kalmerende en frisse textuur. Lees meer

Productomschrijving

Micellair Cleansing - All in One. Zeer praktische reiniging voor alle huidtypes, ook de gevoelige. Verwijdert zacht en grondig alle make-up en vuildeeltjes, de lotion trekt deze als een magneet van de huid af. Ook geschikt als oogmake-up remover.

Kalmerende en frisse textuur, de plantenextracten laten de huid fluweelzacht en schoon aanvoelen. Met hoog percentage Aloe Vera, dat een hydraterende werking heeft en direct een trekkerig gevoel vermindert.

Met o.a.: Lindebloesem, Meidoorn, Kamille

Keuze van de Schoonheidsspecialiste, omdat:
Met dit reinigingsproduct zit je altijd goed, ongeacht je huidtype! Zelfs de gevoelige huid zal ervan tot rust komen, en minder rood en vlekkerig zijn na het reinigen. Heel makkelijk en praktisch in gebruik.  Ook om je gezicht even snel te reinigen aan de wastafel, als je geen tijd hebt om te douchen en je huid met Cleansing Milk te wassen.

Bovendien ruikt de Micellair Cleansing heerlijk, een licht bloemige natuurlijke geur. Het laat beslist geen vettig laagje achter, zoals sommige goedkopere varianten van micellaire reiniging wel doen. Je oogmake-up laat zich ook goed verwijderen met dit product. Hou er wel rekening mee, dat waterproof mascara het beste en snelste eraf gaat met een aanvullende reiniger op oliebasis (micellair cleansing is altijd op waterbasis). 

Micellair Cleansing is ook ideaal om te gebruiken voordat je gaat douchen en je gezicht wassen met Cleansing Milk. De eerste stap dus voor een uitgebreide reiniging aan het einde van de dag! Maar het product kan ook prima op zichzelf gebruikt worden, als je jouw gezichtsreiniging zo simpel mogelijk wilt houden.

Gebruik: Breng een ruime hoeveelheid aan op een (extra groot) wattenschijfje, zorg dat deze goed vochtig is van het product. Haal het wattenschijfje met rustige strijkbewegingen over het hele (droge) gezicht. Niet boenen of hard wrijven.

Make-up en vuil zullen moeiteloos opnemen in het wattenschijfje. Ook ideaal voor rondom de ogen en op de lippen. Herhaal met een nieuw wattenschijfje indien je (veel) make-up ophebt. Als je waterproof mascara draagt, kun je deze het makkelijkst verwijderen met de Eye Make-up Remover Oil.

Afspoelen is niet perse nodig, maar wij raden het wel aan i.v.m. de kleine vezeltjes die het wattenschijfje op de huid achterlaat, deze kunnen de huid verstoppen.

Tip: je kunt Micellair Cleansing prima 's ochtends gebruiken als makkelijke, snelle reiniging, bijvoorbeeld aan de wastafel. Je hoeft dan geen aparte Cleansing Milk te gebruiken. Tonic is optioneel.

's Avonds voor het slapen gaan, is de Micellair Cleansing een belangrijke eerste stap van je verzorgingsroutine. Je haalt dan als eerste de make-up eraf met Micellair Cleansing, en daarna kun je de huid verder reinigen met Cleansing Milk (bijvoorbeeld onder de douche). Zo weet je zeker dat alles grondig schoon is, en dat vuildeeltjes, stof, talg, zweet en luchtvervuiling van de huid verwijderd zijn. Je Tonic, Serum en Creme kunnen zo optimaal opnemen en hun werk doen voor de huid.

Inhoud: flacon 200ml.

Lees minder
5 sterren op basis van 1 beoordelingen
1 Review
04 Jun 2021
Alie zweeris
Geweldig product, ik gebruik het elke dag een fijn product als je last heb van onzuiverheden en geen trekkerig gevoel na gebruik en je gezicht is schoon en glad ook lekker voordat je gaat scrubben. Kortom ik ben zeer tevreden en blijf het gebruiken.