• Lorem ipsum
€98,95
op voorraad
Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

Prachtige professionele kwasten set om je make-up mee aan te brengen. Duurzaam vervaardigd, met superzachte Vegan kwast-haartjes. Voor jarenlang make-up plezier! Je zult merken dat jouw makeup nog mooier en natuurlijker staat. Lees meer

Productomschrijving

Make-up Kwasten Set - Professional (9-delig). Prachtige professionele kwasten set om je make-up mee aan te brengen. Duurzaam vervaardigd, met superzachte Vegan kwast-haartjes. Voor jarenlang make-up plezier!

Je zult merken dat jouw makeup nog mooier en natuurlijker staat, als het is aangebracht met deze topkwaliteit penselen. Het opbrengen van poeders, foundation en oogschaduw gaat sneller en makkelijker met goed materiaal.

Niet voor niets gebruiken professionele visagisten ook altijd kwaliteits kwasten, het effect is veel beter dan dat je bijvoorbeeld de goedkope, meegeleverde spons-applicatortjes gebruikt die vaak bij oogschaduw zitten.

Deze Make-up Kwasten Set is dan ook een uitstekende investering in je looks, waar je veel gemak van gaat hebben!

Met de bijgeleverde praktische imitatie-lederen opbergetui, kun je makkelijk je kwasten opgeruimd en georganiseerd houden, en overal mee naartoe nemen (bijvoorbeeld in je tas) zonder dat ze vuil worden, ombuigen of beschadigen. 

De kwasten zijn gegarandeerd Vegan (dus niet met dierlijke haren gemaakt).

De volgende soorten makeup kwasten zijn inbegrepen in deze set:
- Concealer Brush
- Foundation Brush
- Compact Powder & Face Brush
- Blusher Brush
- Highlighter Brush
- Blending Brush
- Eyeshadow Brush
- Eye Smudge Brush
- Lipstick Brush

Onderhoud: reinig je kwasten regelmatig (1 a 2 keer per week bij dagelijks of intensief gebruik). Neem hiervoor een zachte antibacteriele handzeep zoals de Liquid Soap Grapefruit. Voorzichtig de kwast inzepen en uitspoelen met koud of lauw water (geen heet water). Herhaal tot er geen zichtbare makeup resten meer uitspoelen.

Zachtjes de kwast uitknijpen met een schone handdoek, even de kwast over de handdoek heen en weer vegen (zodat de haartjes gesepareerd worden) en vervolgens plat op de handdoek laten drogen. Niet op de verwarming leggen! Het is handig om dit te doen voor je gaat slapen, zo zijn de kwasten de volgende ochtend weer droog en klaar voor gebruik.

Lees minder