• Lorem ipsum
€13,20
op voorraad
Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

Met dit lippotlood creeer je eenvoudig een mooie lipcontour! Laat je lippen optisch voller lijken. Geeft kleur, vorm en definitie aan de mond. Een prima langhoudende basis voor lipstick. Met prettige zachte textuur, die zich makkelijk laat aanbrengen. Lees meer

Productomschrijving

Lip Liner - Cinnamon. Met dit lippotlood creeer je eenvoudig een mooie lipcontour! Laat je lippen optisch voller lijken. Geeft kleur, vorm en definitie aan de mond. Een prima langhoudende basis voor lipstick of lipgloss. Met prettige zachte textuur, die zich makkelijk laat aanbrengen. Vegan en Biologisch.

Gebruik: teken met kleine streepjes de gewenste contour van de lippen. Begin in het midden van de lip en werk naar de mondhoek toe. Voor vollere lippen zet je het lijntje net iets buiten de natuurlijke liplijn. Wil je juist wat minder volle lippen, of meer symmetrie maken bij ongelijke lippen, dan kun je het lijntje ook op of net binnen de natuurlijke liplijn zetten.

Je kunt de hoekjes van de lippen opvullen met potlood, voor een mooi volume effect. Zorg hierbij wel altijd dat de bovenste lip hoekjes iets voller zijn dan de onderste lip, zodat de bovenlip er als het ware overheen valt. Zou je dit andersom doen, dus vollere onderlip hoekjes, dan krijg je een vreemd effect wat niet goed staat. 

Vul naar wens de rest van de lippen in met het potlood. Zo voorkom je dat aan het eind van de dag, als je lippenstift is verdwenen, er alleen nog het buitenste lijntje van de lipliner zichtbaar is.

Tip: Het is mooi om je liplijntje wat te vervagen naar binnen toe (met een lip-penseel of je vinger) voordat je lipstick of gloss aanbrengt. Zo is het eindresultaat natuurlijker.

Kies voor een tint lip pencil die ongeveer gelijk is aan je natuurlijke kleur, of passend bij de lipstick die je gaat gebruiken. Eventueel mag het potlood een tintje donkerder zijn, maar beter niet veel lichter.

Lees minder
Vind je product met Tags