• Lorem ipsum
€38,45
op voorraad
Direct Leverbaar

Intens verstevigende olie mix van meer dan 8 verschillende plantenolien, o.a. Argan, Tarwekiem, Jojoba en Muskusroos. Rijk aan essentiele omega vetzuren en vitamines. Maakt de huid glad, stevig en compact. Ruikt heerlijk naar Ylang Ylang en Patchouli. Lees meer

Productomschrijving

Kumari Massage Olie - Striae Preventie. Intens voedende olie compositie van meer dan 8 verschillende plantenolien, o.a. Argan, Tarwekiem, Jojoba en Muskusroos Olie.

Rijk aan essentiele omega vetzuren en vitamines. Maakt de huid glad, stevig en compact. Ruikt heerlijk naar Ylang Ylang en Patchouli.

Beschermt tegen striae en huidverslapping, zeer geschikt om preventief te gebruiken tijdens en na zwangerschap, en bij het volgen van een dieet. Geschikt voor versteviging en verzorging van de borsten, hals en decollete, bovenarmen, buik en heupen.

Gebruik: Breng dagelijks (na het douchen) een dosis van het product op de te behandelen gebieden aan, masseer met cirkelvormige bewegingen en strijkende beweging de olie in de huid. Gebruik voor de rest van het lichaam een passende bodycreme of body olie.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Inhoud: flacon 100ml.

Lees minder