• Lorem ipsum
€17,45
op voorraad
Direct Leverbaar

Bijzondere Ayurvedische eyeliner, om de ogen op een sensuele manier te accentueren. Zeer zacht en verzorgend voor de huid, wordt zelfs door gevoelige ogen uitstekend verdragen. Met Squalaan en Candelilla Wax. Een unieke bio formule. Lees meer

Productomschrijving

Kajal Eyeliner - Black. Bijzondere Ayurvedische eyeliner, om de ogen op een sensuele manier te accentueren. Zeer zacht en verzorgend voor de huid, wordt zelfs door gevoelige ogen uitstekend verdragen.

Met Squalaan en Candelilla Wax. Een unieke formule, geinspireerd op traditioneel recept, met de verfijning van moderne biologische ingredienten.

Door de unieke punt kun je simpel een intense lijn met maximale dekking tekenen. Maak verschillende looks, door een scherp dun lijntje, of juist een dikkere lijn met 'smudge' effect. Ook handig voor Smokey Eyes!

Wist je dat: vroeger in de Oosterse cultuur en bij woestijnvolkeren, zowel vrouwen als mannen hun ogen omlijnden met zwarte Kajal? Dit deden ze om de schoonheid van de ogen naar voren te laten komen, maar vooral ook om ze te beschermen tegen zonlicht en vuil. 

Gebruik: teken een lijntje zo dicht mogelijk langs de wimperrand, kan zowel boven als onder de ogen. De dikte kun je varieren door het penseel schuin te houden en lichte of juist zwaardere druk te gebruiken. Naar wens vervagen met een makeup kwastje, wattenstaafje of je vinger.

Aan het einde van de dag kun je deze eyeliner eenvoudig en op een zachte manier verwijderen met de Micellair Cleanser of de Eye Make-up Remover.

Tip: merk je dat de punt van je Kajal, door veelvuldig gebruik, niet meer zo scherp is? Je kunt deze weer puntiger maken door hem over een schoon velletje papier te rollen.

Lees minder