• Lorem ipsum
specialistChoice
€25,10
Tijdelijk Uitverkocht

Grapefruit Seed Extract is een natuurlijke remedie bij huidproblemen. Effectief tegen bacterien, virussen, parasieten en schimmels. Ideaal als EHBO en ontsmettende olie. Versterkt het lichaamseigen immuunsysteem en werkt helend bij allerlei ongemakken. Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Lakshmi | Grapefruit Seed Extract (Olie) - Purity. De natuurlijke remedie bij huidproblemen. Effectief tegen bacterien, virussen, parasieten en schimmels. Ideaal als EHBO en ontsmettende olie. Versterkt het lichaamseigen immuunsysteem en werkt helend en ondersteunend bij allerlei ongemakken en kwaaltjes.

O.a. in te zetten bij wondjes, acne, aften, vaginale schimmel-infectie, koorts-lip, schimmelnagel, keelpijn, tandvleesproblemen, na het trekken van een kies of andere tandartsbehandeling, wratten, litteken verzorging, candida, voetschimmel, hoofdhuid problemen en roos, bacteriele infecties en neusverkoudheid. Het ontsmetten en verzorgen van gaatjes in de oren en na het zetten van een piercing.

Keuze van de Schoonheidsspecialiste, omdat:
Deze olie is te gebruiken zowel uitwendig (huid- en lichaamsverzorging) als inwendig (voedingssupplement). Zeer breed inzetbaar, ter preventie en behandeling van uiteenlopende kwaaltjes. Ook geschikt voor gebruik bij kleine kinderen, wel even je dosering aanpassen en eventueel verdunnen met basis-olie.

De olie is nagenoeg geurloos, dus prettig neutraal in gebruik. Als je bijvoorbeeld Tea Tree als 'eerste hulp olie' te sterk vind ruiken, is Grapefruit Seed Extract een fijn alternatief. Een goed idee om altijd Grapefruit Seed Olie in huis te hebben!

Gebruik: druppelgewijs toepassen. Hieronder volgen elke voorbeelden voor gebruik. Altijd per aandoening en toepassing (laten) beoordelen.

Hoe kun je Grapefruit Seed Extract inzetten?

Uitwendig gebruik, verzorging van huid en lichaam:

-Roos hoofdhuid: 8-10 druppels toevoegen, elke keer bij het gebruik van een shampoo.
-Acne: plaatselijk puur aanbrengen op pukkeltjes, of 20 druppels aan Rozenwater-spray toevoegen, en gebruiken als tonic na het reinigen van het gezicht.
-Keelpijn/problemen in de mond: spoelen en gorgelen, 5 tot 20 druppels in 200ml water.
-Koortsblaasjes of aften in de mond: 1 pure druppel op het gebied.
-Schimmelnagel/kalknagel: 1-2 druppels boven en onder de nagel. Om de effectiviteit te vergroten, meng het met een druppel Essentiële olie van Tea Tree of Tijm.
-Voetschimmel: 20 druppels in het water van een voetenbad, evt. gemengd met (bad)olie.
-Vaginale schimmel/infectie: meng een paar druppels met wat ongeraffineerde Kokos Olie of Abrikozen Olie, plaatselijk aanbrengen na het wassen.
-Wratjes: meerdere malen per dag aanstippen met pure olie.
-Wondjes of zweren: een paar druppels puur aanbrengen.
-Piercings of gaatjes in de oren: meteen na het zetten een pure druppel aanbrengen, en de piercing of oorbel even draaien. Meerdere malen per dag herhalen tot het goed genezen is.

Tip: Grapefruit Seed Extract combineert ook uitstekend met de Kruiden Olie 108 Ongemakken, voor een effectieve aanpak van diverse kwalen.

Inwendig gebruik, als voedingssupplement en ondersteuning van de weerstand:

Voor onderstaande problemen varieert de dosis van 3 tot 12 druppels, verdund in water of bij voorkeur vruchtensap (het smaakt erg bitter). Driemaal per dag in te nemen. Drink de olie nooit puur!

-Candida albicans.
-Bij sommige vormen van artritis die verband houden met infecties.
-Bescherming tegen bacteriën.
-Verkoudheid en virale invloeden.
-Vergiftiging door bedorven voedsel.
-Infecties van het urogenitale kanaal.

Voor huishoudelijk gebruik:

-Uitstekend voor het spoelen van (bespoten) fruit en groente. 20 druppels per liter water.
-Voor algemene schoonmaak. 20 druppels in een emmer water toevoegen.
-Voor het desinfecteren van wasgoed. 20 druppels in de waslade toevoegen.
-Tandenborstels reinigen: 10 druppels in 300 ml water, gedurende 10 minuten onder dompelen.

Ingredienten: Citrus Grandis (Grapefruit) Zaadextract, Quassia Amara (Betterwood) Houtextract, Aloë Ferox Leaf Extract, Glycerin, Aqua, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Citroenzuur

Inhoud: pipet-flacon 30ml.

Belangrijk: Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd eerst een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter ondersteuning, verzachting en preventie.

Grapefruit Seed Extract heeft een metaboliserende werking op sommige medicatie, en is (bij inwendig gebruik) in staat de werking van sommige medicijnen te versterken, te verzwakken of zelfs teniet te doen. Bij medicijn-gebruik, bij het nemen van bloedverdunners, bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, consulteer dan eerst je huisarts voordat je dit voedingssupplement inwendig gaat gebruiken.

Lees minder