• Lorem ipsum
€109,90
Leverbaar binnen 1-2 werkdagen

Luxe Bodycare Ritueel werkt ontgiftend en vochtafdrijvend. De perfecte oplossing bij Kapha cellulite in combinatie met vochtophoping en oedeem. Bevordert de compactheid en stevigheid van de huid. Voor een sensationeel glad huidgevoel. Lees meer

Productomschrijving

Garshan Dren - Draining Ritual (Douchegel, Dry Oil, Body Cream). Luxe Bodycare Ritueel werkt ontgiftend en vochtafdrijvend. De perfecte oplossing bij Kapha cellulite in combinatie met vochtophoping en oedeem. Bevordert de compactheid en stevigheid van de huid.

Met plantaardig complex van o.a. Klimop, Zeewier, Citroen, Paardekastanje. Versterkt de bloedvaten, verbetert de afvoer van afvalstoffen en overtollig vocht. Voor een sensationeel glad huidgevoel.

Ook heel fijn voor gebruik tijdens de zwangerschap, bij vocht vasthouden in de benen.

De producten hebben een prettige, lichte en zachte textuur.

Inhoud van het Ritueel: 
1x Garshan Dren Draining Cell Cream - tube 250ml.
1x Garshan Dren Body Olie (droge olie, dus niet vet, trekt snel in) - sprayflacon 125ml.
1x Garshan Dren Douchegel / Badschuim - pompflacon 500ml.

Gebruik: Breng dagelijks (na het douchen) een dosis van het product op de te behandelen gebieden aan, masseer met cirkelvormige bewegingen tot het volledig is geabsorbeerd. Gebruik voor de rest van het lichaam een passende bodycreme of body olie.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Lees minder