• Lorem ipsum

Kies je kleur:

€35,50
Tijdelijk Uitverkocht

Heerlijk frisse scrub met Zeezout. Voor een natuurlijke en grondige exfoliatie van de lichaamshuid. Geeft een zichtbaar glad en zacht effect. Met geavanceerd complex van plantenextracten. Verwijdert dode huidcellen. Lees meer

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Bestel nu, betaal later met Klarna

Uitgebreide productomschrijving

Garshan Body Scrub (Zeezout). Heerlijk frisse scrub met puur Zeezout. Voor een natuurlijke en grondige exfoliatie van de lichaamshuid. Geeft een zichtbaar glad en zacht effect.

Met geavanceerd complex van plantenextracten. Elimineert dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing. Jouw huid voelt weer als nieuw!

Gebruik: Maak de huid vochtig onder de douche. Zet de douchestraal uit, en begin met scrubben. Pak steeds wat product, en masseer zachtjes (niet boenen!) in de huid met ronddraaiende bewegingen. Begin bij de voeten, en ga zo naar boven toe. Werk van buiten naar het hart toe, en masseer de buik altijd met de klok mee. Eindig met de handen (vergeet de handruggen niet).

Als je klaar bent, douche weer aanzetten en afspoelen met ruim water. Verzorg je huid na het douchen met een passende bodycreme of olie.

Let op: alleen gebruiken op een intacte huid, dus niet op wondjes, eczeem e.d. Het zout kan daarin een prikkelend gevoel geven.

Inhoud: pot 500ml.

Lees minder
Getagde producten bekijken