• Lorem ipsum
€29,20€14,60
Direct Leverbaar

Cremige zachte foundation in compactvorm, geeft de huid een mooie egale teint en camoufleert imperfecties, zoals vlekjes. De huidtextuur en porien zien er direct verfijnder en gladder uit. Hoge dekking. Voor de lichte, ivoorkleurige huid. Lees meer

Productomschrijving

Foundation Compact - Light. Cremige zachte foundation in compactvorm, geeft de huid een mooie egale teint en camoufleert imperfecties, zoals vlekjes. De huidtextuur en porien zien er direct verfijnder en gladder uit. Hoge dekking, zonder een dikke laag te hoeven aanbrengen.

De plantaardige olien en minerale pigmenten zijn licht van textuur, waardoor de foundation makkelijk aanbrengt en versmelt met de eigen huidtint. Respecteert de natuurlijke PH waarde van de huid, geeft geen irritaties. Laat de huid ademen, verstopt de porien niet.

Beschermt tegen uitdrogende invloeden van buitenaf, zoals wind, kou, verwarming, airco en luchtvervuiling. Bevat verzorgende, kostbare extracten van Tarwekiem en Abrikoos, wat je huid een zijdezachte glans geeft.

Deze tint is uiterst geschikt voor de lichte, ivoorkleurige huid. 

De formule is Biologisch, Vegan, en samengesteld op basis van mineralen, kruiden en plantaardige olien. Dermatalogisch getest, non-comodegeen, en vrij van parabenen, chemische conserveermiddelen, goedkope vulmiddelen en paraffine. Niet op dieren getest. AIAB gecertificeerd.

Gebruik: aanbrengen over het hele gezicht, of alleen waar nodig, met een foundation kwast of vochtige blending spons. Indien plaatselijk gebruikt zoals een concealer, kun je het ook met de vingers aanbrengen.

Voor een lichtere dekking kun je de Foundation Liquid gebruiken.

De algemene aanbreng-volgorde van skin makeup:
-Primer (optioneel, zorgt voor betere houdbaarheid en hechting, verdoezelt huidproblemen)
-Concealer (indien nodig, volledige dekking bij zichtbare rode vlekken, oneffenheden of kringen)
-Foundation (basisproduct, plaatselijk aanbrengen of over het hele gezicht indien nodig)
-Liquid Glow (optioneel, zorgt plaatselijk voor een gezonde glans)
-Gezichtspoeder (basisproduct, aanbrengen over het hele gezicht)
-Blusher (basisproduct, aanbrengen onder de jukbeenderen)
-Bronzer (optioneel, geeft een warme gloed aan de huid)

Verpakking: compact geperste creme foundation, in openklapbaar doosje met spiegeltje

Lees minder