• Lorem ipsum

Kies je kleur:

€19,95
Tijdelijk Uitverkocht

Laat je ogen ontspannen en stralen met deze weldadige oogdruppels. Met mix van Ogentroost, Kamille en Korenbloemen. Rustgevend voor rode, geirriteerde en vermoeide ogen. Fijn als je veel achter een beeldscherm zit. Lees meer

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Bestel nu, betaal later met Klarna

Uitgebreide productomschrijving

Eye Drops (Anjan). Laat je ogen ontspannen en stralen met deze weldadige eye drops. Met mix van Ogentroost, Kamille en Korenbloemen. Rustgevend voor rode, geirriteerde en vermoeide ogen. Fijn als je veel achter een beeldscherm zit.

Ook geschikt voor gebruik rondom de ogen, dus als ontspannende huidverzorging. Je kunt dan enkele druppels aanbrengen op de oogcontour, na het reinigen en voor de oogcreme.

Gebruik: Kijk schuin omhoog, en trek het onderste ooglid een beetje open. Druppel 1 of 2 druppels in de hoek van ieder oog. Knipper rustig met de oogleden zodat de vloeistof zich goed door het oog verspreidt.

Hou de oogleden even een paar seconden gesloten, en beweeg de oogbol zachtjes rond en heen en weer. Dit ontspant direct. Mag dagelijks gebruikt worden.

Je kunt ook wat van de vloeistof aanbrengen vlak rondom de ogen, de kruiden helpen om zwelling en irritatie te verminderen.

Om je ogen te laten relaxen aan het einde van een lange dag, haal je het best eerst alle make-up eraf met een milde reiniging zoals de Micellair Cleansing of de Eye Makeup Remover Oil, daarna de Anjan Oogdruppels gebruiken. Vervolgens kun je een voedende oogcreme aanbrengen zoals de Eye Balm, deze is speciaal geschikt voor 's nachts. Of gebruik de Eye Gel Serum voor hydratatie en een fris gevoel.

Tip: bewaar de oogdruppels in de koelkast, zo voelen ze extra fris aan, en het verlengt de houdbaarheid.

Goed om te weten: het kan zijn dat oogdruppels in het begin even een beetje 'prikken' net na het aanbrengen (in de ogen). Na enige tijd regelmatig gebruik verdwijnt dit meestal, de ogen moeten dan eerst even wennen.  

Inhoud: pipet flacon 10ml.

Ingredienten: Aqua (Water), Euphrasya officinalis (Eyebright-extract), Kamille recutita (Kamille-extract), Centaurea cyanus (Korenbloem-extract), Hyssopus officinalis (Hysop-extract).

Lees minder