• Lorem ipsum
€15,45€7,72
Direct Leverbaar

Oogschaduw met twee bij elkaar passende kleuren, pearly en mat. Deze tint staat prachtig bij elke kleur ogen! Combineert met alle andere oogschaduw tinten. Zijdezachte textuur, laat zich makkelijk aanbrengen en mengen. Lees meer

Productomschrijving

Duo Oogschaduw - White Vanilla. Oogschaduw met twee bij elkaar passende kleuren, pearly en mat. Zijdezachte textuur, laat zich makkelijk aanbrengen en mengen.

De hoog gepigmenteerde formule geeft een intense en langhoudende kleur. Laat de kleur van je ogen nog mooier uitkomen met deze luxe ecologische oogschaduw!

Tip: Deze tint staat prachtig bij elke kleur ogen... Combineert met alle andere oogschaduw tinten.

De formule is Biologisch, Vegan, en samengesteld op basis van mineralen, kruiden en plantaardige olien. Dermatalogisch en oogheelkundig getest, non-comodegeen, en vrij van parabenen, chemische conserveermiddelen, goedkope vulmiddelen en paraffine. Niet op dieren getest. AIAB gecertificeerd.

Gebruik: zorg voor een egale ondergrond door concealer en/of foundation op de oogleden aan te brengen, en deze af te werken met gezichtspoeder. 

Neem dan wat Oogschaduw op een oogschaduw kwast (bij voorkeur met losse haartjes, geen spons applicator). Breng naar wens aan. Goed blenden, zodat de kleuren mooi in elkaar overlopen.

Je kunt de twee tinten oogschaduw op allerlei manieren aanbrengen, over het algemeen is het mooi om de lichtste tint op het bewegend ooglid aan te brengen, en de donkere tint in de arcadeboog en/of en als randje langs de wimpers.

Verpakking: compact geperste poeder oogschaduw, in openklapbaar doosje

Lees minder
Vind je product met Tags