• Lorem ipsum
€38,90
Direct Leverbaar

Fijn bij vermoeide, zware en pijnlijke benen. Geeft direct verkoeling en verlichting. Complexen van Honingklaver, Ananas, Bosbes en Paardekastanje ondersteunen en versterken de vaatwanden. Zwelling vermindert, geeft een gevoel van welzijn. Lees meer

Productomschrijving

Crio Gamathi Cell Cream - Versteviging Benen. Deze frisse creme is heerlijk bij vermoeide, zware en pijnlijke benen. Geeft direct verkoeling en verlichting.

Complexen van Honingklaver, Ananas, Bosbes en Paardekastanje ondersteunen en versterken de vaatwanden. Zwelling vermindert, geeft een gevoel van lichtheid en welzijn aan de benen.

Door de hydraterende eigenschappen voelt de huid zijdezacht en glad aan. Geschikt als dagelijkse verzorging voor de benen.

Gebruik: Masseer het product met strijkende en cirkelende bewegingen in, werk van de tenen, voeten naar boven, en eindig bovenaan de dijen. Heerlijk om te gebruiken aan het einde van de (werk)dag, na het douchen. Gebruik voor de rest van het lichaam een passende bodycreme of body olie.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Inhoud: tube 250ml.

Lees minder