• Lorem ipsum
€2,95
Direct Leverbaar

Verras een speciaal iemand met een mooi verpakt cadeau! Deze decoratieve en luxe Cadeaubox van Lakshmi kun je door ons laten vullen met de producten van jouw keuze. Met opvulling van bijpassend rood vloeipapier. Lees meer

Productomschrijving

Lakshmi Cadeaubox Luxe. Verras een speciaal iemand met een mooi verpakt cadeau! Deze decoratieve en luxe Cadeaubox van Lakshmi, kun je door ons laten vullen met de producten van jouw keuze.

De doos heeft een prachtig relief met hoogglans accenten. Met opvulling van bijpassend rood vloeipapier. 

Tip: maak eens een leuk setje van Ayumi gezichtsverzorgingsproducten, zoals de Face Wash, Face Cream en Face Mask. Deze producten passen perfect in de box.

Voeg eenvoudig deze Cadeauverpakking toe bij het afronden van je bestelling, en wij zorgen dat de bestelde producten mooi ingepakt worden!

Heb je een kant en klare Cadeaubox besteld, bijvoorbeeld de Lakshmi Sublime Box, Fiilit Gift Box of Lakshmi Pitta Box? Dan kun je deze het beste laten inpakken met Cadeaupapier (verkrijgbaar in de checkout).

Wil je een kleiner formaat artikel cadeau geven aan iemand? Kijk dan eens naar de Cadeauverpakking Romance, of ga voor de Cadeauverpakking Christmas. Deze Lakhsmi Cadeaubox is namelijk vrij groot, waardoor je met een kleiner product veel ruimte overhoudt.

De HappySoaps Giftboxen worden standaard al geleverd met een cadeau-sleeve voor de feestdagen. Indien gewenst kun je deze natuurlijk ook nog laten inpakken met Cadeaupapier.

Let op: wegens beperkte beschikbaarheid kan de Cadeaubox van Lakshmi slechts 1x per klant besteld worden.

Heb je meerdere losse producten in je bestelling? Geef dan in de checkout bij opmerkingen even aan, welke artikelen in de Lakshmi Cadeaubox moeten komen.

Lees minder
Vind je product met Tags