• Lorem ipsum
€23,20€11,60
Direct Leverbaar

Bronzing powder met zeer lichte textuur, voor een mooie zomerse gloed. Deze tint is uiterst geschikt voor de (zeer) lichte tot medium getinte huid. Geeft een verfijnd glanzend effect, om een lichte huid op te warmen en levendiger te maken. Lees meer

Productomschrijving

Bronzer Poeder - Light. Zeer lichte textuur, voor een mooie zomerse gloed. Geeft een verfijnd glanzend effect, om de reeds gebruinde huid te accentueren, of om een lichte huid op te warmen en levendiger te maken.

Bevat zeer fijne minerale pigmenten, laat zich daardoor gemakkelijk mengen en aanbrengen. Zijdezachte en verzorgende textuur door de kostbare olien van Muskusroos, Karanja, Kokos en Grapefruitseed. 

Deze bronzing powder geeft je wangen en gezicht een gezonde, natuurlijke glow. Deze tint is uiterst geschikt voor de (zeer) lichte tot medium getinte huid. Het accentueert de vorm van je gezicht, en brengt daarnaast de kleur van de ogen meer naar voren. Bronzer geeft je hele makeup look een warme finish. 

De formule is Biologisch, Vegan, en samengesteld op basis van mineralen, kruiden en plantaardige olien. Dermatalogisch getest, non-comodegeen (verstopt de porien niet en laat de huid ademen), en vrij van parabenen, chemische conserveermiddelen, goedkope vulmiddelen en paraffine. Niet op dieren getest. AIAB gecertificeerd.

Gebruik: breng aan met een blusherkwast (bij voorkeur schuin aflopend, om de vorm van de jukbeenderen beter te volgen). Haal de kwast lichtjes over de poeder, overtollig poeder aftikken.

Plaats de kwast op de plekken van je gezicht, waar de zon een bruin kleurtje zou geven. Dus met name op de wangen en tegen de jukbeenderen, en het restant aan de kwast veeg je over de neus, slapen, kaaklijn en boven de wenkbrauwen.

Tip: houd bij het aanbrengen het cijfer 3 in gedachten, je maakt met de kwast een denkbeeldige 3 over elke gezichtshelft (tegen elkaar aan vormen ze een 8 over het hele gezicht).

Voor een optisch strakkere kaaklijn, breng je ook wat bronzer aan onder de kin en kaaklijn. Alles wat je donkerder maakt, valt namelijk weg of naar achter. Doe dit wel subtiel, goed blenden!

De algemene aanbreng-volgorde van skin makeup:
-Primer (optioneel, zorgt voor betere houdbaarheid en hechting, verdoezelt huidproblemen)
-Concealer (indien nodig, volledige dekking bij zichtbare rode vlekken, oneffenheden of kringen)
-Foundation (basisproduct, plaatselijk aanbrengen of over het hele gezicht indien nodig)
-Liquid Glow (optioneel, zorgt plaatselijk voor een gezonde glans)
-Gezichtspoeder (basisproduct, aanbrengen over het hele gezicht)
-Blusher (basisproduct, aanbrengen onder de jukbeenderen)
-Bronzer (optioneel, geeft een warme gloed aan de huid)

Verpakking: compact geperst poeder, in openklapbaar doosje met spiegeltje

Lees minder