• Lorem ipsum
SpecialistChoice
€26,20
op voorraad
Direct Leverbaar

Verfijnde compacte poeder Blush, met twee prachtige tinten. Geeft je wangen een gezonde, natuurlijke blos. Voor de (zeer) lichte tot medium getinte huid, met een koele tot medium ondertoon. Lees meer

Productomschrijving

Blusher - Fresh Peach. Verfijnde compacte poeder Blush, met twee prachtige tinten. Bevat zeer fijne minerale pigmenten, laat zich daardoor gemakkelijk mengen en aanbrengen. Zijdezachte en verzorgende textuur door de kostbare olien van Muskusroos, Karanja, Kokos en Grapefruitseed. 

Deze rouge geeft je wangen een gezonde, natuurlijke blos. Deze tint is uiterst geschikt voor de (zeer) lichte tot medium getinte huid, met een koele tot medium ondertoon. Het accentueert de vorm van je gezicht, en brengt daarnaast de kleur van de ogen meer naar voren. Blusher geeft je hele makeup look een levendige finish. 

De formule is Biologisch, Vegan, en samengesteld op basis van mineralen, kruiden en plantaardige olien. Dermatalogisch getest, non-comodegeen (verstopt de porien niet en laat de huid ademen), en vrij van parabenen, chemische conserveermiddelen, goedkope vulmiddelen en paraffine. Niet op dieren getest. AIAB gecertificeerd.

Gebruik: breng aan met een blusherkwast (bij voorkeur schuin aflopend, om de vorm van de jukbeenderen beter te volgen). Haal de kwast lichtjes over de poeder, overtollig poeder aftikken. Plaats de kwast op het buitenste punt net onder/tegen het jukbeen (naast het oor), en veeg van daaruit naar binnen toe, richting neus. Volg hierbij de vorm van het jukbeen, en stop ter hoogte van de 'appeltjes' op je wangen (ongeveer onder je oogpupil).

Blusher hoort dus vooral aan de buitenkant van de wangen, iets onder en tegen de jukbeenderen, en loopt van buitenaf schuin naar onderen en naar binnen toe.

Je kunt de twee tinten met elkaar mengen, maar je kunt er ook voor kiezen om de donkerste tint onder en tegen het jukbeen te plaatsen, en de lichtere tint meer op en een tikje boven het jukbeen. Haal de kwast altijd een aantal keer over de huid, zodat de kleur goed kan blenden.

Eventueel kun je een heel klein beetje blush aanbrengen op de slapen, net boven je wenkbrauwen, over de appeltjes van de wangen en neus, en langs de kaaklijn. Dit geeft je gezicht meer 'levendigheid', wel spaarzaam opbrengen!

De algemene aanbreng-volgorde van skin makeup:
-Primer (optioneel, zorgt voor betere houdbaarheid en hechting, verdoezelt huidproblemen)
-Concealer (indien nodig, volledige dekking bij zichtbare rode vlekken, oneffenheden of kringen)
-Foundation (basisproduct, plaatselijk aanbrengen of over het hele gezicht indien nodig)
-Liquid Glow (optioneel, zorgt plaatselijk voor een gezonde glans)
-Gezichtspoeder (basisproduct, aanbrengen over het hele gezicht)
-Blusher (basisproduct, aanbrengen onder de jukbeenderen)
-Bronzer (optioneel, geeft een warme gloed aan de huid)

Verpakking: compact geperst poeder, in openklapbaar doosje met spiegeltje

Lees minder