• Lorem ipsum

Art Reum - Sinergy Etherische Olie - Soepele spieren

Kies je kleur:

€35,90
Tijdelijk Uitverkocht

Geeft verlichting bij rugklachten, zoals vastzittende en pijnlijke spieren. Om de rug, schouders en nek mee te masseren. Deze Essentiele olie Sinergy kun je mengen met een plantaardige basisolie of neutraal badschuim. Lees meer

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Persoonlijk advies nodig over dit product?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Bestel nu, betaal later met Klarna

Uitgebreide productomschrijving

Art Reum - Sinergy Etherische Olie - Soepele spieren. Deze Essentiele olie Sinergy kun je mengen met een plantaardige basisolie of neutraal badschuim. Heerlijk om de rug, schouders en nek mee te masseren, geeft verlichting bij rugklachten* zoals vastzittende en pijnlijke spieren, gespannen gewrichten, spanning van de wervelkolom en een stijve nek.

Een goede ondersteuning bij verkoudheid en griep, voeg een paar druppels toe aan de Aroma Diffuser, of op een tissue om te inhaleren. Ook fijn om mee te stomen boven een teiltje heet water.

Met o.a. Eucalyptus, Arnica, en Rozemarijn. Een massage met deze olie helpt om de weefsels te ontspannen en te verwarmen, zonder branderig aan te voelen. Ook ideaal als preventie en ter ontspanning bij chronische klachten.

Gebruik: Meng enkele druppels Sinergy met een plantaardige basisolie of basiscreme naar keuze. Breng dagelijks (na het douchen) een dosis van het mengsel op de te behandelen gebieden aan (rug, nek, schouders), masseer met cirkelvormige en strijkende bewegingen in de huid. Voer de druk op de spieren geleidelijk op, tot waar het nog prettig voelt. Eindig met snelle, lichte wrijf-bewegingen. Gebruik voor de rest van het lichaam een passende bodycreme of body olie.

Je kunt ook een paar druppels mengen met de neutrale bad/douche gel, voor een vitaliserende douche of bad.

Let op: deze Sinergy dient nooit puur op de huid aangebracht te worden, aangezien het een essentiele olie is. Altijd mengen met een neutraal basisproduct.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Inhoud: druppel flacon L (30ml).

*Raadpleeg bij rug/nek/schouder-klachten altijd een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele gevoel van welzijn.

Lees minder