• Lorem ipsum

Kies je kleur:

€36,75
direct leverbaar

Geef jezelf een heerlijke lichaamsmassage met deze handschoenen van 100% pure ruwe Zijde. Hierbij wordt geen olie gebruikt. Stimuleert de stofwisseling, lymfedrainage en doorbloeding, maakt dode huidcellen los, helpt bij cellulite. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Ahimsa Massage Handschoenen (Pure Zijde). Geef jezelf een heerlijke lichaamsmassage met deze handschoenen van 100% ruwe zijde. Hierbij wordt geen olie gebruikt.

Stimuleert de stofwisseling, lymfedrainage en doorbloeding, maakt dode huidcellen los, helpt bij cellulite, ideaal voor het verminderen van Ama (gestagneerde afvalstoffen) en ter ondersteuning van gewichtsverlies. Geeft een zachte, stralende huid.

Gebruik: Trek de handschoenen aan, en maak zachte wrijvende/strelende bewegingen over de lichaamshuid. Werk altijd van buiten naar het hart toe. Begin bij de voeten, en ga omhoog via benen, romp, armen en handen. De buik altijd met de klok mee masseren.

Daarna douchen. Kan ook gebruikt worden door mensen met allergie. Geschikt voor alle Dosha's, maar in het bijzonder voor Kapha. Ook in te zetten bij gezwollen benen tijdens de zwangerschap. Verzorg na het douchen het lichaam met een passende bodycreme of body olie.

De handschoenen kunnen jarenlang steeds opnieuw gebruikt worden, wasbaar op 60 graden, en laten drogen op het wasrek of in de droger. 

Inhoud: 1 paar handschoenen

Goed om te weten: Deze 100% Ecologische Silk wordt op een bijzondere natuurvriendelijke en Cruelty Free wijze geproduceerd. De zijderupsen worden niet gedood, maar worden met warm water van de zijdecocon gescheiden. De rupsen blijven leven en kunnen voor verdere productie worden gebruikt.

Lees minder