• Lorem ipsum
€26,95
Tijdelijk Uitverkocht

Anti-virale werking op de luchtwegen, het verlicht ontstekingen, geïrriteerdheid en versterkt beschadigde celmembranen. Het zuivert de lucht en de geest, verhoogt het fysieke en energetische immuunsysteem. Activeert de circulatie van levensenergie. Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Healing & Protection - Sinergy Etherische Olie. Anti-virale werking op de luchtwegen, het verlicht ontstekingen, geïrriteerdheid en versterkt beschadigde celmembranen*.

Het zuivert de lucht en de geest, verhoogt het fysieke en energetische immuunsysteem. Activeert de circulatie van levensenergie: Prana of Chi.

Deze bijzondere mix van etherische olie stimuleert celvernieuwing, verjonging en regeneratie op cellulair niveau. Het beschermt ons tegen fysieke, mentale en emotionele negativiteit en het helpt om kalm en gefocust te blijven.Werkt aardend en versterkt het gevoel van zekerheid en vertrouwen. Vermindert zorgen, angsten en het verheldert de mind.

Het zuivert en activeert het 1ste en 4de chakragebied en geleidt de energie naar de hoger gelegen chakra’s, om negatieve gevoelens te transformeren en de doorstroming te bevorderen. Het gevoel van een uitnodiging voor een nieuw begin.

Gebruikt in de Aroma Diffuser helpt het om de lucht te zuiveren en bacterien en virussen te bestrijden. Bovendien werkt de aromatherapie diffuser ook als luchtbevochtiger, goed tegen een droge huid en ontspannend voor de luchtwegen. De ingebouwde multi kleurenlamp geeft een knusse uitstraling aan elke ruimte!

Met o.a.: Ravintsara, Zilverspar, Gember, Tea Tree, Kruidnagel, Marjolein, Mirte, Lavendel, Niaouli, Ahibero, Oregano, Cajeput, Wierook

Inhoud: druppelflacon M (10ml)

Gebruik: Essentiele olie dient druppelgewijs gebruikt te worden. Het bevat alle geconcentreerde kracht uit de natuur en specifieke eigenschappen van de plant waaruit het gewonnen is.

Nooit onverdund op de huid aanbrengen of innemen, altijd mengen met een (plantaardige, koudgeperste) basisolie (zoals Abrikoos Olie), basiscreme, neutrale klei, neutrale badolie of neutrale douche/badschuim/shampoo. Let er bij het mengen op, dat je rechtstreeks contact met je huid vermijdt (dus niet eerst etherische olie in je handpalm druppelen, en dan pas basisolie erbij, maar andersom).

Specifieke Gebruikstips voor de Healing & Protection Sinergy:

Bij ademhalingsproblemen (bronchitis, hoest, rhinitis, sinusitis) of virale aandoeningen: meng 60 druppels synergie (3 ml) met 30 ml Plantaardige Olie, en masseer hiermee het gebied van de borst, nek  en de schouderbladen zowel ’s ochtends en’ s avonds. Voer een diepe massage uit op de voetzolen met het olie mengsel, voordat je naar bed gaat.

Om het immuunsysteem te beschermen en te versterken: breng een paar keer per dag een paar druppels oliemengsel aan in de elleboogholte, op het voorhoofd en op de borst ter hoogte van de thymusklier (hartchakra).

Deze synergie is bijzonder effectief bij het masseren van de longmeridiaan, waarvan de belangrijkste indicaties ziekten van de ademhalingsorganen, aandoeningen van nek, keel, neus en huid zijn. Om verdriet te verzachten, focus je op acupunctuurpunt P11.

Verspreid de Healing & Protection Sinergy met de Aroma Diffuser, of ruik regelmatig aan een tissue met een paar druppels olie. Leg deze ook voor het slapen gaan in je buurt. Dagelijks verversen.

Neem een ​​bad met een handvol magnesiumzout of een neutrale vette olie, gemengd met 8 druppels synergie. Voeg een paar druppels toe aan een neutrale douchegel voor dagelijks gebruik.

Bij hardnekkige, aanhoudende of geïnfecteerde hoest: volg de richtlijnen zoals hierboven. Neem daarnaast elke twee uur 1 druppel Healing & Protection Olie met biologische honing (gemengd op een lepel) tot de hoestaanvallen verdwijnen. Drink aanvullend warm water verrijkt met Laurier Hydrolaat (dosering: 1 theelepel floral water op 1 glas warm water).

Op deze manier kun je genieten van jouw Sinergy Etherische Olie:

Diffuser: voeg 6 tot 15 druppels olie toe aan het water van de Aroma Diffuser, voor een vitaliserende en gezonde atmosfeer in huis.

Inhalatie: Doe wat gekookt water in een teiltje, voeg 10 druppels etherische olie toe, bedek je hoofd met een handdoek, en inhaleer de stoom ongeveer 10 minuten. Essentiele olien zijn uitstekend voor de luchtwegen. 

Ook kun je een paar druppels op een tissue doen en deze in de buurt leggen.

Bad: Geniet van een weldadig bad, de kracht van de plant zal via je huid en ademhaling zijn werk doen. Voeg 10 tot 15 druppels olie toe aan wat Neutrale Basis Olie of Neutraal Badschuim, goed mengen en dan toevoegen aan het badwater. Dus geen etherische olie zo in het water druppelen, de olie zal namelijk in druppels blijven drijven, en niet oplossen in het water. 

Voetbad: Verwen je voeten! De werkstoffen uit de essentiele olie worden via de huid van de voetzolen makkelijk opgenomen. Voeg 5 druppels toe, op dezelfde manier als in bad.

Massage: Geeft een heilzaam en heerlijk effect aan je massage. Voeg enkele druppels etherische olie toe aan een Plantaardige Basisolie, en gebruik dit om jezelf mee in te smeren na het douchen, of voor een uitgebreidere massage. 

Sauna: Voeg enkele druppels toe aan het opgiet water of in het reservoir van de saunakachel.

Ingredienten: Cinnamomum camphora (Ravintsara) Oil, Pinus Silvestris Leaf Oil, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Melaleuca Ericifolia Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Oil , Thymus Vulgaris Flower / Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Lavandula Latifolia Herb Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaputi Oil, Cymbopogon Giganteus Oil, Boswellia Cartherii oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Origanum Majorana Flower Oil, Origanum Vulgare Oil, Myrtus Communis , Linalool, Geraniol, Citral, Coumarin, Geraniol, Eugenol.

*Belangrijk: Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter preventie en ondersteuning, alsook het bevorderen van het algehele gevoel van welzijn.

Indien je etherische olie inwendig wilt gebruiken, doe dit dan altijd in overleg met een gediplomeerd aromatherapeut. Dit geldt ook als je zwanger bent, controleer altijd of je een bepaalde olie dan veilig kunt gebruiken.

Essentiele olie kan vlekken geven op textiel e.d., hou hier rekening mee als je het bijv. op je kussensloop of kleding wilt gebruiken.

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Bedenk dat enkelvoudige essentiele olie al zeer krachtig is, het is niet aan te raden zelf verschillende olien te gaan mengen, tenzij je hierin gediplomeerd bent als aromatherapeut en de werking juist kunt inschatten. De Sinergy Olien van Lakshmi hebben altijd een correcte en veilige samenstelling van de verschillende etherische olien.

Lees minder