• Lorem ipsum
€18,99
Tijdelijk Uitverkocht

Deze mooie XL Zeephouder is groot genoeg voor jouw hele HappySoaps collectie! Er passen met gemak meerdere bars op de zeephouder, zoals Shampoo, Conditioner, Shaving Bar en Body Wash. Superfijn, zo heb je tijdens het douchen alles bij de hand! Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Zeep Houder (Mahonie Hout) - Extra Large (Langwerpig). Deze mooie XL Zeephouder van mahonie-hout is groot genoeg voor jouw hele HappySoaps collectie! Er passen met gemak meerdere bars op de zeephouder, zoals Shampoo, Conditioner, een Shaving Bar en Body Wash. Superfijn, zo heb je tijdens het douchen al je natuurlijke verzorging bij de hand!

Op deze manier kun je jouw HappySoaps Bars gemakkelijk en hygienisch bewaren. Duurzaam en eco-friendly. Een stijlvol accessoire voor je 'plasticvrije' badkamer!

Het is heel belangrijk om je zeep of shampoo bar na gebruik te laten drogen, zodat je er langer plezier van hebt. Bovendien voorkom je met een zeephouder dat de bar vastplakt tijdens het opdrogen.

Bewaar je zeeprekje op een droge plaats van de badkamer, dus niet in de douche! Zo voorkom je dat de bars 'wegsmelten', en doe je er veel langer mee.

Onze tip: neem als je gaat douchen het zeeprekje met bars mee de douche in, en zet deze na het douchen weer droog weg, bijvoorbeeld ergens op een kastje of plankje. Als je een doekje eronder legt, vangt dat het uitlekken op en blijft je badkamer ook schoon :)

Ga je op reis en wil je jouw bars hygienisch en praktisch meenemen? Dan zijn de HappySoaps Bewaar & Reis Blikjes superhandig! Verkrijgbaar in twee formaten; Kleine Bar (Rond) en Grote Bar (Rechthoek). De bars passen precies in de blikjes, zodat je geen koffer-ruimte verspilt met inpakken. 

Let op: de zeepjes en andere sfeer voorwerpen op de productfoto's zijn bedoeld ter decoratie, en worden niet meegeleverd met de zeephouder. HappySoaps Bars zijn los verkrijgbaar in verschillende varianten.

Lees minder
Getagde producten bekijken