• Lorem ipsum
€5,99
Direct Leverbaar

De Konjac Spons reinigt je gezicht dagelijks op een zachte en plezierige manier. Verwijdert dode huidcellen, vuildeeltjes, smog en make-up resten. Heeft een exfoliërende werking, stimuleert de doorbloeding en verbetert de huidteint. Lees meer

Productomschrijving

HappySoaps Konjac Spons - Alle Huidtypes. De Konjac Spons reinigt je gezicht dagelijks op een zachte en plezierige manier. Verwijdert dode huidcellen, vuildeeltjes, smog en make-up resten. Heeft een exfoliërende werking, stimuleert de doorbloeding en verbetert de huidteint. Heerlijk in combinatie met je favoriete reinigingsmelk, maar kan ook zonder cleansingproduct gebruikt worden.

Dit milieuvriendelijke en duurzame sponsje is gemaakt van de vermalen wortels van de Konjac plant. Deze komt oorspronkelijk uit Azië en wordt al honderden jaren gebruikt voor medicinale doeleinden en consumptie (zoals in noedels). Het poeder van de Konjac wortel wordt gemengd met calciumhydroxide, en dit mengsel wordt gedroogd in de halfronde vorm van het sponsje. De calcium in de spons kan helpen de PH-waarde van je huid te balanceren, en de van nature aanwezige vitaminen en mineralen hebben een voedende werking.

De Konjac Sponzen van HappySoaps zijn uiteraard 100% plasticvrij! Volledig biologisch afbreekbaar, dus als de spons versleten is, mag deze bij het gft-afval. Past perfect in een milieubewuste en duurzame badkamer!

De witte Konjac spons is geschikt voor alle huidtypes. Heb je een gevoelige huid? Dan kies je het beste voor de roze Konjac spons.

Hoe gebruik je een Konjac Sponsje?
De spons wordt droog en dus 'hard' geleverd, nadat je deze in water hebt geweekt wordt hij heerlijk zacht. Gebruik nooit een droge harde spons op je gezicht, altijd eerst helemaal zacht maken met water!

Ideaal om te gebruiken tijdens het douchen, om je gezicht grondig te reinigen voordat je gaat slapen. Om de levensduur van je sponsje te verlengen en de huid optimaal schoon te krijgen, haal je eerst eventuele make-up van het gezicht (met wattenschijfjes en H2O Reiniging bijvoorbeeld).

Breng nu je reinigingsmelk of facewash aan, en verdeel met je handen. Als je dat liever hebt, kun je de Konjac spons ook gebruiken zonder reinigingsproduct erbij. De platte kant van de spons komt tegen de gezichtshuid, de bolle kant gebruik je om vast te houden. Maak lichte, kleine draaiende bewegingen over het hele gezicht, waarbij je van het midden naar buiten toewerkt. Niet hard boenen of te vaak over dezelfde plek heen gaan! Als je klaar bent spoel je je gezicht goed na onder de douche.

Bewaren en onderhouden.
Spoel je sponsje na elk gebruik zorgvuldig uit (niet uitwringen of te hard knijpen). Dan het water zachtjes uitknijpen. Hang de spons bij voorkeur aan het touwtje op, zodat deze kan drogen. Op een zeephouder leggen kan ook. Voor de hygiene is het belangrijk om de spons schoon en zo droog mogelijk te bewaren, dus het liefst buiten de douche.

Als je de spons een tijdje niet gebruikt hebt, zal deze indrogen en weer hard worden. Dat geeft niks, gewoon onder water houden en hij wordt weer lekker zacht!

Vervang de Konjac Spons om de 2 maanden, of wanneer deze begint te slijten. Je kunt hem tussendoor even in een bakje heet water leggen (dat al van de kook af is), om de spons te desinfecteren.

Let op: de zeephouder en andere sfeer voorwerpen op de productfoto's zijn bedoeld ter decoratie, en worden niet meegeleverd met het verzorgingsproduct. Zeephouders zijn los verkrijgbaar in verschillende varianten.

Lees minder
Vind je product met Tags