• Lorem ipsum
€21,95
Tijdelijk Uitverkocht

Ondersteunt de spijsvertering, antibacterieel, ontstekingremmend. Bij acnehuid, kwalen aan darmen, blaas, ontstekingen. Versterkt het immuunsysteem, zeer nuttig als preventief middel bij verzwakking. Brengt alle 3 de dosha's in balans. Lees meer

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Grapefruit Seed Extract & Triphala - Capsules. Ondersteunt de spijsvertering, brengt alle 3 de Ayurveda Dosha's in balans. Antibacterieel en ontstekingremmend. Versterkt het immuunsysteem, zeer nuttig als preventief middel bij verzwakking. In te zetten bij kwalen aan darmen, urinewegen en blaas, een onzuivere acne huid, onstekingen aan mond en keel*.

Triphala is een van de bekendste formules in de Ayurvedische geneeskunde. Het woord 'Triphala' betekent '3 vruchten'. Het is dan ook een gelijke combinatie van drie vruchten: Amalaki (Phyllantus Emblica), Haritki (Terminalia Chebua) en Bibhitaki (Terminalia Belerica). Een waardevolle eigenschap van Triphala, is dat het alle drie de Dosha's kalmeert en in evenwicht brengt, oftwel 'Tridosha'.

Daarbij zijn de heilzame eigenschappen van Grapefruitzaad-extract toegevoegd aan dit supplement. Dit geeft het een ondersteunende werking voor een verzwakt immuunsysteem. Bovendien werkt het zuiverend, ontstekingremmend en helend op het spijsverteringskanaal (maag, darmen, blaas), door de anti-microbe, anti-schimmel en anti-parasitaire effecten. Van nature rijk aan bioflavonoiden en vitamine C. Grapefruitzaad laat de goede en nuttige darmbacterien intact, en draagt zo bij aan een gezonde en gebalanceerde darmflora. 

Wist je dat: de anti-microbiele werking van Grapefruit Seed Extract is ontdekt door Nobelprijswinnaar Jakob Jarich. In het boek 'The Healing Power of Grapefruit Seed' beschrijft de auteur uitgebreid de bovengenoemde effecten van dit bijzondere natuurlijke middel. 

Als de spijsvertering goed en vlot verloopt, en het lichaam niet gehinderd wordt door schimmels, parasieten of schadelijke bacterien, dan zal de huid er ook beter en schoner uitzien. Daarom kan een kuurtje met dit kruidensupplement ook hulp bieden bij een acne-huid met onzuiverheden en ontstekingen. Zeker indien dit gecombineerd wordt met de juiste natuurlijke huidverzorging voor de Kapha huid.

Gebruik: om de Grapefruit Seed & Triphala kruiden in te zetten als 10 daagse kuur, wordt aanbevolen om 3 capsules per dag in te nemen. Verdeel dit over de dag, door vlak voor elke hoofdmaaltijd 1 capsule in zijn geheel door te slikken met wat (lauw)warm water of kruidenthee. 

Inhoud: 30 capsules in totaal (2 doordrukstrips van 15 capsules)

Hoe bewaren? Bewaar op een koele, droge plaats, uit het zonlicht. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking. Niet meer gebruiken na het verstrijken van de houdbaarheidsdatum. De capsules niet invriezen of verhitten.

Ingredienten: ext. Sec Grapefruit (Citrus grandis L.) zaden 45%, Antiklontermiddel: siliciumdioxide, glycerol; Triphala-poeder (Amalaki – Phyllantus emblica L. – fruit, Bibhitaki – Terminalia belerica Roxb. – fruit; Haritaki – Terminalia chebula retz. – fruit) 24%; Verdikkingsmiddel: plantaardige gelatine.

*Belangrijke informatie: dit product is bedoeld ter preventie en ondersteuning van het algehele welzijn, en is geen vervanging voor medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd een arts. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Het inwendig gebruik van Grapefruit Seed Extract wordt afgeraden tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding. Niet gebruiken voor kinderen onder de 12 jaar.

De beschreven effecten van de kruiden berusten op de eeuwenoude kennis en ervaring binnen de traditionele kruidengeneeskunde en Ayurvedische gezondheidsleer. Indien je cardiovasculaire aandoeningen of andere ernstige / chronische aandoeningen hebt, altijd eerst een arts raadplegen voor je kruiden gaat gebruiken. Bij medicijngebruik dien je altijd eerst met een apotheker te overleggen, of de kruidensupplementen hier goed mee samen kunnen. Sommige traditionele kruiden (zoals Grapefruit Seed Extract) hebben namelijk een wisselwerking met bepaalde geneesmiddelen, en kunnen het effect versterken of juist teniet doen.

Lees minder