• Lorem ipsum
€18,25
direct leverbaar

Delicate, frisse en bloemige geur, een balsem voor de ziel en geest. Geschikt voor de energetische veranderingen die op onze planeet aanwezig zijn, om de verbinding met anderen te verbeteren, je dromen te realiseren en dieper bij je gevoel te komen. Lees meer

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Onze schoonheidsspecialiste helpt je graag verder!

Shop nu, betaal later! Nieuw: Klarna in 3 delen, gespreid betalen zonder rente!

Uitgebreide productomschrijving

Fragonia (Australie, Bio) - Etherische Olie. Dit is een essentiële olie met een delicate, frisse en bloemige geur, het is een balsem voor de ziel en geest.

Geschikt voor de energetische veranderingen die momenteel op onze planeet aanwezig zijn, het helpt om de verbinding met anderen te verbeteren, je dromen te realiseren en dieper bij je gevoel te komen.

Om bewust te worden van de programmering die we op relationeel niveau beleven, en objectief in te zien welk verdriet, melancholie of bitterheid we in ons hart hebben opgehoopt.

Fragonia fungeert als Hart-chakra opener. Het helpt degenen die moeite hebben om de realiteit te accepteren zoals ze is, die zich niet bewust zijn van hun interne conflicten, die doen alsof ze vergevingsgezind zijn, maar die toch de wond nog in zichzelf dragen.

Om vriendschappen te verdiepen, meer vreugde en dankbaarheid te ervaren in relaties, om blokkades te verhelpen die in het hart opgehoopt zijn en om meer positiviteit te voelen.

Inhoud: druppelflacon S (5ml)

Gebruik: Essentiele olie dient druppelgewijs gebruikt te worden. Het bevat alle geconcentreerde kracht uit de natuur en specifieke eigenschappen van de plant waaruit het gewonnen is.

Nooit onverdund op de huid aanbrengen of innemen, altijd eerst mengen met een (plantaardige, koudgeperste) basisolie, basiscreme, neutrale klei, neutrale douchegel, badschuim, badolie of shampoo. 

Alleen aanbrengen op een intacte huid (dus niet op wondjes e.d.). Vermijd contact met ogen en slijmvliezen en spoel je handen af na gebruik.

Meer weten over Aromatherapie en het gebruik van Essentiele Olie?
Lees dan de blog 'Essentiele Olie - Hoe werkt Aromatherapie?'


Op deze manier kun je genieten van jouw etherische olie:

Aroma Diffuser: voeg 6 tot 15 druppels olie toe aan het water van de aroma diffuser.

Inhalatie: Doe wat gekookt water in een teiltje, voeg 10 druppels etherische olie toe, bedek je hoofd met een handdoek, en inhaleer de stoom ongeveer 10 minuten. Essentiele olien zijn uitstekend voor de luchtwegen. 

Ook kun je een paar druppels op een tissue doen en deze in de buurt leggen.

Belangrijk: 
Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts, dit product is geen vervanging voor medische zorg, maar bedoeld ter preventie en ondersteuning, alsook het bevorderen van het algehele gevoel van welzijn.

Indien je etherische olie inwendig wilt gebruiken, doe dit dan altijd in overleg met een gediplomeerd aromatherapeut. Dit geldt ook als je zwanger bent, controleer altijd of je een bepaalde olie dan veilig kunt gebruiken.

Essentiele olie kan vlekken geven op textiel e.d., hou hier rekening mee als je het bijv. op je kussensloop of kleding wilt gebruiken.

Bedenk dat enkelvoudige etherische olie al zeer krachtig is, het is niet aan te raden zelf verschillende olien te gaan mengen, tenzij je hierin gediplomeerd bent als aromatherapeut en de werking juist kunt inschatten. Er zijn diverse mooie Sinergy olien verkrijgbaar van Lakshmi, met een correcte en veilige samenstelling van de verschillende etherische olien.

Lees minder