• Lorem ipsum
SpecialistChoice

Parfum Tehani - Polynesie (WoodenCase spray 11ml) - Kokos, tiare-bloem, strand

€24,95
Direct Leverbaar

Kokos, tiare-bloem, paradijselijk strand. Een geur die doet denken aan de streling van zoetgeurende bloemen op een tropisch wit zandstrand. Exotische Tiare-bloemen worden omhuld door tonen van Kokos, Ylang-Ylang, Citrus en Vanille. Lees meer

Productomschrijving

Parfum Tehani - Polynesie (WoodenCase spray 11ml) - Kokos, tiare-bloem, paradijselijk strand. Een geur die doet denken aan de streling van zoetgeurende bloemen op een tropisch wit zandstrand. Exotische Tiare-bloemen worden omhuld door tonen van Kokos, Ylang-Ylang, Citrus en Vanille.

Deze duurzame houten verpakking (de WoodenCase) kan worden nagevuld met de los verkrijgbare Spray 11ml (Refill). Ideaal handzaam formaat om mee te nemen. 

Keuze van de Schoonheidsspecialiste, omdat:
Heerlijke tropische geur, die je aan vakantie doet denken! Een natuurlijk en toch toegankelijk parfum, dat past bij een exotische en unieke stijl. Geen 'standaard kokos luchtje', door de bloemige ondertonen heeft dit parfum diepgang en zal het zich op de huid verder ontwikkelen. De compacte duurzame verpakking past in elke tas, en is bovendien navulbaar! 

Tevens van deze geur verkrijgbaar:

-Spray 50ml. Glazen flacon met ruime inhoud parfum.
-Luxe Gift Box. Bevat de Spray 50ml en de Spray 11ml incl. Wooden Case.
Superleuk om cadeau te geven, of om jezelf mee te verwennen!
-Spray 11ml. Ook te gebruiken als Refill in de bijpassende 'Wooden Case' (navulbare houten verpakking). Dit handige formaat kun je makkelijk meenemen in de tas of op reis.

Eerst ontdekken welke geur het beste bij jou past?
Bestel dan eens de Fiilit Tester Set met alle 10 de geuren (2ml p.st.) en probeer op je gemak thuis uit wat jouw favoriet is!

Lees minder