• Lorem ipsum
€1,25
Direct Leverbaar

Schattig Cadeau-zakje met witte strikjes op een rode ondergrond. Ideaal voor een speciaal cadeautje voor jouw geliefde, moeder of vriendin! Wij zorgen dat je product mooi verpakt wordt met decoratief lint. Het zakje is er in verschillende formaten. Lees meer

Productomschrijving

Cadeauverpakking Romance. Schattig Cadeau-zakje met witte strikjes op een rode ondergrond. Ideaal voor een speciaal cadeautje voor jouw geliefde, moeder of vriendin! Wij zorgen dat je product mooi verpakt wordt met decoratief lint en luxe sticker.

Tip: de losse producten van HappySoaps komen heel leuk tot hun recht in deze cadeauverpakking! Je kunt zelf een setje maken van bijvoorbeeld een Body Wash Bar, Shampoo Bar en bijpassende Zeephouder.

Het zakje is er in verschillende formaten, we kiezen het formaat dat het beste aansluit bij de maat en vorm van jouw product. Heb je een groot artikel, zoals een kant en klare giftbox, die je wilt laten inpakken? Dan kies je het beste voor ons Cadeaupapier (verkrijgbaar in de checkout).

Wil je een set met wat grotere artikelen aan iemand cadeau doen, zoals Ayumi Gezichtscreme, Face Wash en Face Mask? Kijk dan eens naar de lege Lakshmi Cadeaubox Luxe.

Heb je meerdere producten in je bestelling die je wilt laten inpakken? Je kunt dit cadeau-zakje zo vaak als je wilt toevoegen aan je winkelmand. Geef eventueel in de checkout bij opmerkingen aan, welke producten ingepakt moeten worden.  

Lees minder