• Lorem ipsum
€1,95
Direct Leverbaar

Leuk cadeaupapier in de stijl van 'Natural Christmas'! Past perfect bij jouw biologische kerstcadeautje. Wij zorgen dat je product mooi verpakt wordt met decoratief lint. Afhankelijk van de vorm van het product, gebruiken we papier of een fleszak. Lees meer

Productomschrijving

Cadeauverpakking Christmas. Leuk cadeaupapier in de stijl van 'Natural Christmas'! Past perfect bij jouw biologische kerstcadeautje. Wij zorgen dat je product mooi verpakt wordt met decoratief lint en luxe sticker.

Afhankelijk van de vorm en maat van het product, gebruiken we cadeaupapier of een fleszak met dezelfde print en kleuren.

Deze cadeauverpakking is ook heel geschikt voor bijvoorbeeld de Lakshmi Pitta Box, Fiilit Gift Box of Lakshmi Sublime Box. Maar ook de losse producten van HappySoaps, MaterNatura of Ayumi komen goed tot hun recht met dit kerstige cadeaupapier!

De kant en klare HappySoaps Giftboxen worden standaard al geleverd met een leuke cadeau-sleeve, maar indien gewenst kun je deze natuurlijk ook nog laten inpakken met de Cadeauverpakking Christmas.

Heb je meerdere producten in je bestelling die je wilt laten inpakken? Je kunt dit cadeaupapier zo vaak als je wilt toevoegen aan je winkelmand. Geef eventueel in de checkout bij opmerkingen aan, welke producten ingepakt moeten worden.  

Lees minder