• Lorem ipsum

Ojas Ayurveda Kruidenthee

Surya Ojas Ayurveda Biologische Kruiden

Om jezelf heerlijk te verwennen met pure en heilzame kruiden uit de Ayurvedische traditie! Voor elk moment van de dag, voor elk seizoen, voor elke stemming, is er een passende melange.

Ojas: De Essentie van Welzijn en Puurheid

In de eeuwenoude traditie van de Ayurveda staat 'Ojas' bekend als de essentiële levenskracht die onze vitaliteit, kracht en welzijn bevordert. Bij Ojas Ayurveda, weerspiegelt onze naam precies wat we bieden: een pure, natuurlijke en helende ervaring die rechtstreeks uit de natuur komt.

Biologisch en Authentiek

Elke blend van Ojas kruidenthee is zorgvuldig samengesteld uit de fijnste biologische ingrediënten. Onze kruiden worden op ethische wijze verbouwd, met respect voor de aarde en haar natuurlijke ritmes, wat resulteert in een product dat zowel zuiver als krachtig is.

Ayurveda: De Wetenschap van het Leven

Onze kruidentheeën zijn niet zomaar drankjes, ze zijn een ervaring. Ze zijn geworteld in de aloude wijsheid van de Ayurveda, die streeft naar harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Of je nu op zoek bent naar balans, verjonging of gewoonweg ontspanning, Ojas biedt een kruideninfusie die perfect bij jouw unieke constitutie past.

Duurzaam en Verantwoord

Bij Ojas geloven we in het creëren van producten die goed zijn voor zowel de mens als de planeet. Onze biologische certificering garandeert dat onze thee vrij is van synthetische chemicaliën en pesticiden, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan duurzame landbouwpraktijken.

Ayurvedische Kruidenmelange

Ojas Ayurvedische Biologische Kruidenthee is niet alleen een keuze, het is een levensstijl. Een keuze voor puurheid, welzijn en een harmonieus leven. Dompel jezelf onder in de rijke smaken en heilzame eigenschappen van onze theeën en ervaar de authentieke kracht van de Ayurveda.

Toon:
Ojas Ayurveda Kruidenthee
Artikelcode 67
€5,45
Ojas Vata Melange. Ontspant de geest. Om te drinken in de avond, in de herfst en winter, tijdens mentale bezigheden, en bij stress. Kan een gunstig effect hebben op de nachtrust, gewrichten en darmen, menstruatiekramp, vermindert hongergevoel. Biologisch. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
specialistChoice
Ojas Ayurveda Kruidenthee Vata Melange - Relaxing (Verwarmend & Aardend)
Ojas Ayurveda Kruidenthee
Vata Melange - Relaxing (Verwarmend & Aardend)

Deliverytime

€5,45
   Ojas Ayurveda Kruidenthee
   Artikelcode 69
   €5,45
   Vochtafdrijvend, verwarmend en opwekkend. Om te drinken in de ochtend, in het (vroege) voorjaar, tijdens detoxen, bij huidproblemen zoals acne, en bij een gevoel van zwaarte en sloomheid. Kan een gunstig effect hebben op verkoudheid. Lees meer
   Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
   Ojas Ayurveda Kruidenthee
   Kapha Melange - Stimulating (Zuiverend & Verwarmend)

   Deliverytime

   €5,45
     Ojas Ayurveda Kruidenthee
     Artikelcode 68
     €5,45
     Verkoelend en verzachtend, goed om te drinken in de middag, in de zomer, bij opvliegers, na lichamelijke inspanning. Kan een gunstig effect hebben op de spijsvertering en stofwisseling, de maag, en vermindert een prikkelbaar gevoel. Lees meer
     Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
     Ojas Ayurveda Kruidenthee
     Pitta Melange - Cooling (Verkoelend & Kalmerend)

     Deliverytime

     €5,45
       Toon: