• Lorem ipsum

NextBrush

NextBrush Bamboe Tandenborstels & Interdentale Ragers reinigen de mond minstens zo goed als tandenborstels en tandenstokers gemaakt van plastic, en zijn een stuk beter voor het milieu!

Bamboe is een snelgroeiende en duurzame houtsoort, die zeer geschikt is voor het maken van ecofriendly tandenborstels en ragers. Is je bamboe tandenborstel eenmaal versleten? Wanneer het borstelkopje afgebroken wordt, is de steel geheel biologisch afbreekbaar, en kan dus bij het GFT afval. Goed voor het milieu, makkelijk voor jou.

De producten van NextBrush zijn ontwikkeld met zorg en uitvoerig getest. Met als doel dat ze net zo lang meegaan als de plastic varianten, en jouw tanden en tandvlees effectief reinigen.

Met NextBrush houd je je mond en het milieu schoon, en besparen we samen zeeën van plastic!

Toon:
NextBrush
Artikelcode 909050
€3,95
Medium tandenborstel van duurzaam Bamboe, reinigt tanden en tandvlees op een effectieve en toch zachte wijze. Voor een schone lach! Gaat net zo lang mee als een plastic tandenborstel. Goed voor het milieu en voor jouw tanden! Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
NextBrush
Tandenborstel Bamboe (Medium)

Deliverytime

€3,95
   NextBrush
   Artikelcode 909049
   €3,95
   Zachte tandenborstel van duurzaam Bamboe, reinigt gevoelige tanden en tandvlees op een effectieve en toch milde wijze. Voor een schone lach! Gaat net zo lang mee als een plastic tandenborstel. Goed voor het milieu en voor jouw tanden! Lees meer
   Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
   NextBrush
   Tandenborstel Bamboe (Soft)

   Deliverytime

   €3,95
     Toon: