• Lorem ipsum

Biodermal

Biodermal: Naturel mooi sinds 1975! Biodermal ondersteunt de natuurlijke kracht van de huid en herstelt deze wanneer dat nodig is. Zo haalt Biodermal iedere dag het beste uit jouw huid naar boven. Voor een gezonde en mooie huid!

Effectieve huidverzorging. Biodermal ontwikkelt haar producten zoveel mogelijk met ingrediënten die van nature al in de huid voorkomen. Deze effectieve en huideigen stoffen worden goed opgenomen door je huid en ondersteunen zo de natuurlijke beschermende werking en biologische processen.

Dermatologisch getest. Bij de keuze van de ingrediënten voor Biodermal producten besteden we veel aandacht aan het minimaliseren van de kans op huidirritaties of allergieën. Al onze producten zijn daarom dermatologisch getest op huidtolerantie.

Duurzaam. Wij willen zo min mogelijk concessies doen voor dier en milieu. Daarom zijn al onze producten dierproefvrij, gebruiken wij zoveel mogelijk verpakkingen die je kunt recyclen en maken wij bewust geen gebruik van de UV-filters Oxybenzone en Octinoxate.

Proefdiervrije producten van Biodermal. Dankzij strenge kwaliteitscontrole en het ontwikkelen van producten volgens EU-wetgeving waarborgen wij de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Alle producten van Biodermal zijn dan ook proefdiervrij. Dit betekent dat geen van deze producten is getest op dieren.

Toon:
€14,99
Onmisbaar voor je dagelijkse gezichtsreiniging! Verwijdert zacht en effectief make-up, smog, stof en vuil. Frisse micellaire reiniging op waterbasis. Voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid. Ook als zachte oogmake-up remover. Parfumvrij, PH-neutraal. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
specialistChoice
Biodermal Micellair Water | Alle huidtypen (Parfumvrij)
Toon: