• Lorem ipsum

Aprolis

Aprolis geeft je alle voordelen van biologische producten met Propolis! 

Propolis is een plantaardige hars die sinds duizenden jaren gebruikt wordt door bijen, vanwege de opmerkelijke zuiverende, anti-oxiderende en herstellende eigenschappen.

Propolis bevat van zichzelf antibacteriële en revitaliserende werkstoffen. Propolis dankt zijn werking aan een groot aantal componenten (meer dan 300), zoals verschillende soorten hars, balsems, vitaminen en oligo-elementen. Bijen oogsten deze natuurlijke gom in de knoppen van bepaalde bomen, om barsten van de korf te dichten of te reinigen. 

Aprolis gebruikt in haar verzorgingsproducten alleen propolis van de hoogste kwaliteit. Dankzij de diverse plaatsen van herkomst en de ambachtelijke verwerkingsmethode, blijven de natuurlijke actieve stoffen in de propolis optimaal behouden.

Toon:
€7,95
Verzacht een geïrriteerde, gevoelige of droge keel met natuurlijke Manukahoning en Propolis. Ook bij bloedend tandvlees of andere kwaaltjes in de mondholte. Van nature antibacterieel en herstellend. 100% biologische zachte keelsnoepjes om op te zuigen. Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
€7,45
Biologische tandpasta met Manuka Honing en ecologische Propolis. Etherische olie van Mint, voor een frisse sensatie in de mond. Tegen tandplak en bloedend tandvlees. Aloe Vera werkt verzachtend. Schone tanden en gezond tandvlees, op de natuurlijke manier! Lees meer
Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis.
Toon: